Rezultati pretrage recepataCepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem
Maxi logoMaxi logo
  • Cepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem

Cepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem

Težina pripreme

Teško

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Visok

Ocena

1 od 5
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Cepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem

Sastojci za 2 Osoba/e

2 Osoba/e
  • 1 kom. biberа
  • 2 kom. bosiljka
  • 300 g crvenog pasulj
  • 2 g origana
  • 200 g pirinča
  • 600 g svinjskog filea
  • 2 g soli

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Zac bilj bosiljak 15 g Maxi Pijaca
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Pasulj sareni domaci
    500 gr
    329,99 RSD/kilogram
    165,00 RSD
  • Origano SPX Premia 5g
    5 gr
    14398 rsd/Kg
    71,99 RSD
  • Pirinac dugo zrno Premia 500g
    500 gr
    141.98 rsd/Kg
    70,99 RSD
  • Započni pripremu

    U manju posudu stavite so, biber i začine, potom utrljajte u meso. U vrelom nauljenom tiganju zapecite meso sa svih strana, prebacite meso u dublju tepsiju, umotano u alu-foliju i pecite u rerni na 150 stepeni najmanje dva sata. Kada meso bude skoro pripremljeno, skuvajte pirinač u vodi i ocedite ga, potom ga začinite po želji, servirajte i dodajte preko njega crveni pasulj. Servirajte svinjetinu i uživajte u ovom nedeljnom obroku! Prijatno!
    Ocena
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Internacionalna kuhinja
    Klasik
    Vikend obrok
    Večera
    Sve sezone
    Glavno jelo
    • Cepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Zac bilj bosiljak 15 g Maxi Pijaca
    Ovaj proizvod više nije dostupan
  • Pasulj sareni domaci
    500 gr
    329,99 RSD/kilogram
    165,00 RSD
  • Origano SPX Premia 5g
    5 gr
    14398 rsd/Kg
    71,99 RSD
  • Pirinac dugo zrno Premia 500g
    500 gr
    141.98 rsd/Kg
    70,99 RSD