• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Cepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem

Teško
Visok
Manje od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Vikend obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Cepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem
Teško
Visok
Manje od 60 min
1/5

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 1 kom. biberа
  • 2 kom. bosiljka
  • 300 g crvenog pasulj
  • 2 g origana
  • 200 g pirinča
  • 600 g svinjskog filea
  • 2 g soli
Cepkana svinjetina sa pirinčem i pasuljem
Priprema

U manju posudu stavite so, biber i začine, potom utrljajte u meso. U vrelom nauljenom tiganju zapecite meso sa svih strana, prebacite meso u dublju tepsiju, umotano u alu-foliju i pecite u rerni na 150 stepeni najmanje dva sata. Kada meso bude skoro pripremljeno, skuvajte pirinač u vodi i ocedite ga, potom ga začinite po želji, servirajte i dodajte preko njega crveni pasulj. Servirajte svinjetinu i uživajte u ovom nedeljnom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak