• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Teško
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Daleki istok
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Gurmanski obrok
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Bulgogi
Teško
Visok
Više od 60 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 15 ml belog vina
  • biberа
  • 100 g crnog luka
  • 10 g mlevenog belog luka
  • 10 kom. kruške
  • 70 ml soja sosa
  • 2 kom. mladog luka
  • 20 g susama
  • 1/2 kom. šargarepe
  • 40 g šećera
  • 600 g telećeg buta
  • 15 ml susamovog ulja
Bulgogi
Priprema

Potrebno je 600 g telećeg mesa, 1 crni luk, mladi luk, pola šargarepe i kašika bilo kog alkohola. Za sos je potrebno 70 ml korejskog soja-sosa, 10 g mlevenog mladog luka, kašika mlevenog belog luka, 40 g šećera, 10 g mlevene kruške, kašika susamovog ulja, biber, susam. Isecite tanko teletinu, zatim stavite krušku i luk u blender i usitnite, te pomešajte sa sastojcima za sos. Stavite meso u sos i ostaviti da odstoji oko sat vremena u frižideru. Isecite mladi luk, crni luk i šargarepu. Na jakojvatri pržite marinirano mesno sa kašikom alkohola, potom dodajte povrće i pržite dok i povrće ne bude gotovo, zatim dodajte susam i pržite dva-tri minuta. Uživajte!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak