• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Brusketi sa paštetom od tunjevine

Lako
Srednji
Više od 30 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Sos
  • Kuhinja: Srpska kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Doručak
  • Prilika: Recept za svaki dan
  • Sezonа: Proleće,Leto

Pošalji ovaj recept

Brusketi sa paštetom od tunjevine
Lako
Srednji
Više od 30 min

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 2 Porcije +
  • 1 kom. bagetа
  • 2 kom. jaja
  • 10 ml limunovog soka
  • 50 ml majoneza
  • 2 kom. peršuna
  • 5 g senfa
  • 45 g kravljeg sira
  • 300 g tunjevinа
Brusketi sa paštetom od tunjevine
Priprema

Za namaz od tunjevine potrebno je: 2 konzerve tunjevine, 3 trougla sira tipa zdenka, 2 kuvana jaja, 1 kesica majoneza, 1 kašičica senfa, malo limunovog soka. Skuvajte jaja i pomešajte sve sastojke mikserom. Stavite paštetu u činiju s poklopcem i stavite je da se hladi u frižideru. Isecite baget na kriške i namažite paštetom od tunjevine, zatim stavite preko malo iseckanog peršuna. Uživajte u ovom jednostavnom obroku! Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak