Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0
Rezultati pretrage recepataBrusketi sa bundevom i kozjim sirom
Maxi logoMaxi logo
  • Brusketi sa bundevom i kozjim sirom

Brusketi sa bundevom i kozjim sirom

Težina pripreme

Lako

Vreme za pripremu

Do 60 min

Cena

Srednji

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Vegetarijanski
Doručak
Ostalo
Brusketi sa bundevom i kozjim sirom

Sastojci za 2 Osoba/e

2 Osoba/e
  • 5 kom. belоg luka
  • biberа
  • 300 g bundeve
  • 2 g čili praha
  • 100 g kozijeg sira
  • 2 g žalfije
  • 10 ml maslinovog ulja
  • so

Kupi sastojke

Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    519.96 rsd/Kg
    129,99 RSD
    7221219
  • Bundeva muskat domaca
    Ovaj proizvod više nije u ponudi
    7221083
  • Cili mleveni Aleva 25gr
    Ovaj proizvod više nije u ponudi
    7307716
  • Koziji sir kriska Premia 300g
    Ovaj proizvod više nije u ponudi
    7495046
  • Započni pripremu

    Zagrejte rernu na 200 stepeni. Očistite bundevu i isecite je, pa je poređajte na pleh za pečenje. Ubacite pet čenova belog luka, dve grančice žalfije, kašičicu čilija, posolite i pobiberite, prelijte sa malo maslinovog ulja. Promešajte rukama i stavite u rernu da se peče oko 40 minuta dok bundeva ne porumeni. Isecite hleb na parčad, premažite kozjim siorm, a preko stavite bundevu. Prijatno!
    Ocena
    Još uvek nije ocenjen
    Da li ste probali ovaj recept?
    Recite nam koliko vam se dopalo
    Evropska kuhinja
    Vegetarijanski
    Doručak
    Doručak
    Sve sezone
    Ostalo
    • Brusketi sa bundevom i kozjim sirom

    Kupi sastojke

    Osnovni sastojci
  • Luk beli 250g
    250 gr
    519.96 rsd/Kg
    129,99 RSD
    7221219
  • Bundeva muskat domaca
    Ovaj proizvod više nije u ponudi
    7221083
  • Cili mleveni Aleva 25gr
    Ovaj proizvod više nije u ponudi
    7307716
  • Koziji sir kriska Premia 300g
    Ovaj proizvod više nije u ponudi
    7495046