• Pronalaženje prodavnice
  • Izbor jezika
    SR
    • CP
Nazad

Teško
Visok
Više od 60 min

Hvala na oceni

An error occurred[SR]

Već ste ocenili ovaj recept

  • Jela: Glavno jelo
  • Kuhinja: Internacionalna kuhinja
  • Dijeta: Klasik
  • Jelo: Večera
  • Prilika: Božićna trpeza
  • Sezonа: Sve sezone

Pošalji ovaj recept

Božićna šunka
Teško
Visok
Više od 60 min
3/5

Molimo popunite sva obavezna polja da biste nastavili (*)

Sastojci

- 4 Porcije +
  • 5 ml Balsamiko sirćeta
  • 5 g senfa
  • 2000 g praške šunke
Božićna šunka
Priprema

Dva sata pre pečenja zasecite šunku 1 cm dubine ravnomerno po celoj površini. Zagrejte rernu na 250 stepeni. Stavite šunku u tepsiju, prekrijte je alu-folijom i pecite 45 minuta. Pomešajte pola kašike balzamiko sirćeta i pola kašike senfa, pa izvadite šunku i premažite je četvrtinom smese. Nakon toga je vadite na svakih 10 minuta i premazujte četvrtinom smese dok imate materijala. Kada premažete poslednji put, ostavite da se zapeče 10 minuta i nakon toga možete da je poslužite. Prijatno!

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak