Rezultati pretrage recepataBiftek sa pečurkama
Maxi logoMaxi logo
  • Biftek sa pečurkama

Biftek sa pečurkama

Težina pripreme

Srednje

Vreme za pripremu

> 60 min

Cena

Visok

Ocena

Još uvek nije ocenjen
Klasik
Vikend obrok
Glavno jelo
Biftek sa pečurkama

Sastojci za 4 Osoba/e

4 Osoba/e
  • 3 kom. bibera
  • 3 g soli
  • 1000 g bifteka
  • 300 g šampinjona

Započni pripremu

Pecite meso na vrelom suvom tiganju po dva minuta sa obe strane. Posolite i pobiberite meso pa zagrejte rernu na 125 stepeni. Pecite ga sat vremena i po završetku pečenja umotajte u foliju. Za to vreme izdinstajte crni luk, potom dodajte šampinjone ili neke druge pečurke. Kada se izdinstaju, posolite ih i pobiberite. Servirajte meso sa pečurkama i uživajte u ovom obroku! Prijatno!
Ocena
Još uvek nije ocenjen
Da li ste probali ovaj recept?
Recite nam koliko vam se dopalo
Internacionalna kuhinja
Klasik
Vikend obrok
Ručak
Sve sezone
Glavno jelo
  • Biftek sa pečurkama