Započni pripremu
U činiji srednje veličine izmešajte mlevene orahe, Mlevenu Plazmu i med. Rernu zagrejte na 180°C. Puter otopite pa njime premažite prvu koru. Preko nje stavite još jednu koru i takođe je premažite puterom. Štap dužine 60 cm i širine 1 cm stavite na dužu stranu kore. Odmaknite ga 5 cm od ivice kore pa tih 5 cm prebacite preko štapa. Na prebačeni deo kore sipajte 4 supene kašike oraha sa Mlevenom Plazmom i pomoću štapa zarolajte koru. Koru premažite maslacem pa je skupite rukama i lagano skinite sa štapa. Ponovite proces sa preostalim korama. Urolane kore slažite u tepsiju dimenzija 27 x 40 cm koju ste prethodno premazali puterom, pa ih isecite na rolnice dužine 6 cm. Premažite ih puterom i pecite u rerni 40 minuta. Dok se baklave peku, pripremite preliv tako što ćete na tihoj vatri prokuvati 1,2l vode i šećer. Sklonite preliv sa vatre, ubacite limun nasečen na kriške i ostavite ga da se potpuno ohladi. Vruće baklave po vađenju iz rerne prelijte prelivom koji ste pripremili.