• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Besplatna dostava u terminu koji sami birate
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

Do pre samo nekoliko nedelja, mnogi su maštali kako bi bilo sjajno da makar jedan dan u sedmici mogu da rade kod kuće. Sada, kada su naši domovi postali i naše kancelarije, na videlo su izašli i izazovi rada u svojoj kući. Ukoliko imate „simptome“ nedostatka motivacije i organizacije, pa i utisak pada vaše produktivnosti, ne brinite! Uz naših par jednostavnih saveta unećete „radnu atmosferu“ u svoj dom za tren oka.

Kada ste u kancelariji normalno je da ustanete od stola i odete do kolege, prodavnice ili na ručak, ali kada ste u kući, manje je razloga za to. Međutim, to ne znači da ne treba da pravite pauze za ručak, kratko istezanje, vreme na vašim društvenim mrežama i užinu. Možete iskoristiti i priliku da se zasladite uz Jaffa napolitanke i pošaljete kod sa pakovanja na 2222 i osvojite Metalac činiju!

Važno je biti posvećen poslu, ali i od posla odmoriti, kako bismo sutra opet mogli da budemo na istom nivou. Držite se „radnog vremena“ kod kuće i odložite lap top i druge stvari vezane za posao. Odvojite vreme za davno odlagane hobije ili filmove koje želite da pogledate, a ukoliko ste imali naporan dan, Jaffa Cakes i Pepsi su tu da vam poprave raspoloženje za ostatak večeri! 

Na poslu se među kolegama uvek traži nešto slatko. Pogotovo posle ručka uz kafu, kako biste imali koncentracije za preostale obaveze i planiranje narednog radnog dana. Sada, u kućnim uslovima, slatke trenutke uživanja u Plazma Kocki podelite sa vašim najmilijima.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak