Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 03.12.2023

Pravila konkursa Zasladi zajedničke trenutke

Pravila konkursa „Zasladi zajedničke trenutke”


1. NAZIV, SEDIŠTE I DRUGI BITNI PODACI U POGLEDU ORGANIZATORA
Organizator nagradnog konkursa je privredno društvo Delhaize Serbia d.o.o. Beograd, Jurija Gagarina 14, 11070 Novi Beograd, PIB: 103482850, MB: 17569171, koga zastupa direktor Miloš Jauković u daljem tekstu: Organizator.
2. NAZIV, VREME TRAJANJA I SVRHA KONKURSA
Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom „Zasladi zajedničke trenutke” (u daljem tekstu: Konkurs). Konkurs će biti dostupan na zvaničnom Shop&Go Facebook profilu (u daljem tekstu: FB profil). Konkurs se organizuje na zidu Shop&Go Facebook profila, u periodu od 15.22.2021. do 22.11.2021. Svi zainteresovani učesnici će moći u pomenutom vremenskom periodu da učestvuju u konkursu objavljivanjem slike u komentaru ispod Facebook posta. Pobednik konkursa po izboru stručnog žirija će dobiti na poklon Shop&Go tiganj, koju može da preuzme u odabranoj Shop&Go radnji.
3. MESTO ORGANIZOVANJA KONKURSA
Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije.
4. USLOVI I OPIS UČESTVOVANJA NA FACEBOOK KONKURSU
Učestvovanje u nagradom konkursu je besplatno i dobrovoljno.
U nagradnom konkursu može učestvovati svako punoletno lice koje ima prijavljeno prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije.
Zainteresovani korisnici treba da prate Shop&Go Facebook profil i postave fotografiju u komentaru ispod promo posta. Učestvovanje sa lažnih profila je zabranjeno.
U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici će bez upozorenja biti diskvalifikovani.
5. MEHANIZAM NAGRADNOG KONKURSA
Da bi zainteresovani korisnik učestvovao u Shop&Go nagradnom konkursu, potrebno je da prati Facebook pofil i postavi fotografiju u komentaru promo posta.  
Svaka osoba može da sa jednom fotografijom učestvuje u nagradnom konkursu.
5.1. ROK ZA PROGLAŠAVANJE POBEDNIKA
Rok za proglašavanje pobednika je do 7 dana od završetka konkursa. Pobednik se proglašava putem Facebook komentara, gde se taguje i gde se naglašava da se javi u inbox strane, gde je potrebno da ostave sledeće podatke: ime i prezime, grad, broj telefona, kao i adresu Shop&Go radnje na kojoj će dobitnik lično preuzeti poklon.
5.2. ROK ZA POČETAK PREUZIMANJA NAGRADE
Rok za početak preuzimanja nagrada je 7 dana od objavljivanja dobitnika. Nagrada će se lično preuzimati na adresi Shop&Go radnje koju dobitnik dostavi Organizatoru konkursa.
U slučaju da dobitnik iz bilo kog razloga odbije poklon, ili ga Organizator, iz bilo kog razloga ne može kontaktirati koristeći kontakt podatke koje mu je dobitnik dostavio, Organizator neće biti u obavezi da mu dodeli nagradu. Organizator neće biti odgovoran za slučaj da je dobitnik dao pogrešne lične podatke.
6. NAGRADA
Nakon završetka nagradnog konkursa, žiri će odabrati dve najkreativnije fotografije na Facebook-u i tako odabrati dobitnike Shop&Go tiganja.
Dobitnici nagradnog konkursa biće obavešteni o ishodu u roku od 7 dana od dana završetka konkursa, rok za javljanje dobitnika je 2 dana od dana kada su obaveštini o nagradi, a rok za preuzimanje nagrada je 7 dana od dana od objavljivanja dobitnika.
6.1. OBAVEŠTENJE O RUKOVANJU I ZAŠTITI LIČNIH PODATAKA
U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji Facebook konkursa, kao ni članovi užih porodica ovih lica.
Prijavljivanjem za učešće u Facebook konkursu učesnici prihvataju u celosti ova Pravila koja će učesnicima biti dostupna u okviru aplikacije. Učesnici slanjem svojih podataka daju pristanak za obradu ličnih podataka u skladu sa ZAKONOM O ZAŠTITI PODATAKA O LIČNOSTI („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018 ).
6.2. LIČNI PODACI
Prijavljivanjem za učešće u nagradnom konkursu učesnik daje saglasnost Organizatoru da njegove lične podatke Organizator može da prikuplja i obrađuje u marketinške svrhe, te za potrebe statističke obrade. Lični podaci biće korišćeni u skladu sa propisima o zaštiti ličnih podataka i isključivo za navedenu svrhu. Učesnik je ovlašćen da se u svakom trenutku usprotivi korišćenju svojih ličnih podataka u marketinške svrhe, te da zahteva da mu se omogući uvid, dopuna, ispravka i brisanje ličnih podataka, kao i da povuče datu saglasnost. Ostvarivanje prava na brisanje ličnih podataka učesnika, te povlačenje date saglasnosti smatraće se odustajanjem od učešća u Facebook konkursu. Navedena prava učesnik može ostvariti slanjem takvog zahteva Organizatoru u Inbox Facebook stranice.
7. PREKID KONKURSA
Konkurs se može prekinuti jedino u slučaju više sile o čemu će učesnici odmah biti obavešteni putem pisanog obaveštenja na Shop&Go Facebook strani.