Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000RSD. Unesi kod BZZZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 12.6.2024.

Potvrđen kvalitet
Motivacija naše kompanije Delhaize i svih zaposlenih jeste da svakog dana, zajedno, donosimo svežu inspiraciju za bolji život svojih dragih potrošača. Stalno stremimo ka unapređenju kvaliteta svežih namirnica, ali i samog iskustva kupovine u svojim objektima. Stoga, otvaramo nove prodavnice širom zemlje, a postojeće stavljamo u novo ruho, sa jednim ciljem – biti idealan komšija i mesto na kom ćete vi, ali i mi kada sa poslom završimo, pronaći sve što nam je potrebno za sebe i svoje porodice. U uslovima vanredne situacije ne odstupamo od vrednosti kvaliteta i bezbednosti proizvoda koje godinama negujemo, pa su mere higijene podignute na najviši mogući nivo  i to u svim fazama skladištenja, transporta i prodaje u radnjama. Takođe, uveli smo i nova pravila higijenskog održavanja i dezinfekcije radnji, čime dodatno obezbeđujemo sigurnost proizvoda i svojih potrošača i potvrđujemo shvatanje ozbiljnosti situacije i svoje uloge u njoj.

OMILJENI SUPERMARKET U SRBIJI

Potrošači nas već godinama prepoznaju kao svoj prvi izbor i ističu Maxi kao svoju preporuku za svaku kupovinu što nas čini izuzetno ponosnim na sav uložen trud. Međutim, titula omiljenog supermarketa u Srbiji nosi i veliku odgovornost i obavezu da nastavimo da poboljšavamo svoj komšijski „status“, širinu i kvalitet asortimana u našoj ponudi i svojim kupcima ostanemo prva asocijacija za najbolju kupovinu. Kvalitet svoje usluge svakog dana unapređujemo zahvaljujući centralizovanom sistemu praćenja reklamacija u svim tačkama procesa što nam omogućava da pratimo i adekvatno reagujemo na zahteve svih svojih potrošača.

ŠAMPION SVEŽINE
 
Zajedno sa svojim potrošačima delimo veliku ljubav prema hrani. Zato nam je od izuzetnog značaja da kvalitet svežeg voća i povrća iz naše ponude bude besprekoran. Svaka voćka i povrćka prolazi niz rigoroznih analiza i pre nego što stigne u vašu najbližu radnju, a predmet stroge kontrole su i naši dobavljači i uslovi proizvodnje. Proveru bezbednosti i kvaliteta sprovode naši stručni timovi sastavljeni od iskusnih tehnologa i veterinara koji su u tesnoj saradnji sa akreditovanim laboratorijama i institutima u zemlji. Takođe, laboratorijske analize i druge kontrole u radnji, kao i temperaturna merenja garantuju bezbednost i poštovanje uslova čuvanja hrane. U slučaju bilo kakvih odstupanja, sistem povlačenja proizvoda je sposoban da ih povuče iz prodaje u najkraćem roku.
 
Naša predanost u ovom procesu je prepoznata i poverenjem naših potrošača i zato proizvodi sa naše pijace nose titulu šampiona svežine!
 
 
ZNATE ŠTA KUPUJETE

Pored svežeg voća i povrća, naši potrošači uvek mogu da računaju da će u radnjama pronaći sveže meso, pakovano ili u rinfuzu, garantovane svežine, kvaliteta i porekla. Zasluge za ove atribute namirnica idu našim kolegama iz kontrole kvaliteta, tehničarima, veterinarima, mesarima i prodavcima čija predana kontrola teče kroz čitav životni ciklus proizvoda. Ona počinje od farmi samih proizvođača gde smo prvi u Srbiji počeli sa sprovođenjem provere svežeg mesa, mleka i jaja vezane za ispunjavanje zahteva dobrobiti samih životinja. Kontrole se nastavljaju u distributivnom centru i završavaju se u samoj radnji rigoroznom prijemnom kontrolom. Njihov rad ima ključan značaj za nas, kako bismo bili sigurni šta prodajemo, i vas, kako bi uvek znali šta kupujete, jer vi, naši verni potrošači, ocenjujete kvalitet! 
 
 
 
U jedno možete ostati sigurni – vi, kao naš prvi i najvažniji komšija, ćete uvek biti u centru pažnje. Na našim rafovima će vas uvek čekati sveži, pristupačni i raznovrsni proizvodi proverenog kvaliteta. U našoj radnji ćete uvek naći ljubazne prodavce i kupovinu u kojoj ćete uživati. A kako bismo ostali najbolji komšija u budućnosti ćemo dati sve od sebe da na nove i inovativne načine svojim potrošačima ponudimo nešto sveže svakog dana!