• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Širok asortiman
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Dostava u vremenskim okvirima od 2h
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

Poručivanje proizvoda za vašu kancelariju nikada nije bilo jednostavnije! Uz Maxi online prodavnicu možete lako i jednostavno da se registrujete i poručujete.
 
ŠIROK ASORTIMAN PROIZVODA
Sve što vam je potrebno, od voća, kafe, kancelarijskog materijala, kućne hemije i brojnih drugih artikala jednostavno selektujete i odaberete količinu koja vam je potrebna. 
 
RAZLIČITE MOGUĆNOSTI PLAĆANJA
Putem naše online prodavnice birate način plaćanja koji vama najviše odgovara: virmanski, platnim karticama online ili gotovinom i platnim karticama prilikom preuzimanja. Za aktiviranje opcije virmanskog načina plaćanja molim vas da nas kontaktirate na 0800 3537 030.
 
DOSTAVA
Dostavljamo poručene proizvode na izabranu. Minimalni iznos porudžbine za dostavu na adresu je 2000 rsd. Trošak dostave za porudžbine od 2000 do 3500 dinara je 200 dinara, dok se dostava porudžbina preko 3500 dinara ne naplaćuje.
 
IZABERITE VREME DOSTAVE
Od raspoloživih termina za dostavu možete da izaberete onaj koji Vama najviše odgovara do 7 dana unapred. Isporuku vršimo svakaoga dana u 6 različitih termina. 
 
KREIRAJTE LISTE
Možete da kreirate liste kako biste sačuvali proizvode koje redovno poručujete i maksimalno olakšali vašu porudžbinu. 

ISTORIJA PORUDŽBINA 
Kada se ulogujete, u okviru svog profila vam je dostupna istorija prethodnih porudžbina tako da jednostano možete ponoviti neku od prethodnih porudžbina.
 

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak