Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 10.03.2024.

Poslovni korisnici
  • Još povoljniji uslovi kupovine za profesionalne kupce! Isporuka i pre potvrde uplate za porudžbine do 50.000 RSD!

 

  • Za sve kupce koji online porudžbine plaćaju virmanski, pored plaćanja porudžbine po profakturi, sada postoji i mogućnost plaćanja robe po fakturi.

 

  • Kupci koji su korisnici javnih sredstava potrebno je da prilikom kreiranja porudžbine u napomeni ostave svoj JBKJS broj ukoliko poručuju prvi put preko maxi.rs.

Plaćanje robe po fakturi


•    Na fakturi će biti iskazana valuta:  0 dana
•    Maksimalna visina pojedinačne fakture: 50.000 rsd. Ukoliko kupac kreira porudžbinu čija je vrednost preko propisanog limita, korisnički centar kontaktira kupca i proverava:
o    Da li želi da smanji iznos porudžbine do iznosa od 50.000din
o    Da plati putem profakture ukoliko želi da zadrži iznos svoje porudžbine
•    Ukoliko kupac želi da plati po fakturi, proverava se status kupca u sistemu. Ukoliko kupac nije blokiran, pristupa se pripremi porudžbine
o    Ukoliko je kupac blokiran (nije palćena poslednja faktura) neće biti moguće spremanje isporuke sve dok kupac ne izvrši uplatu po osnovu prethodne fakture i dostavi dokaz o uplati
o    Ukoliko je kupac u blokadi (nije izmirio prethodnu fakturu) porudžbina može biti:
•    Odložena za pripremu dok uplata ne bude evidentirana i kupac izašao iz blokade (o čemu kupca obaveštava korisnički centar)
•    Otkazano ukoliko kupac ne izvrši uplatu. U ovom slučaju kupac je potrebno da formira novu porudžbinu po izvršetku uplate.
o    Za kupce čiji je tekući račun u prethodne 2 godine bio blokiran duže od 10 dana plaćanje će biti moguće putem samo profakture.
 

Plaćanje robe po profakturi (avansni kupci)


•    Za plaćanje po profakturi ne postoji ograničenje u smislu vrednosti porudžbine
•    Nakon kreiranja porudžbine, svaki kupac će dobiti povratni mail sa specifikacijom porudžbine. Za avansne kupce ovaj mail predstavlja profakturu, po kojoj je potrebno izvršiti uplatu. Prilikom uplate potrebno je pozvati se na broj porudžbine naveden u specifikaciji. 
•    Roba će biti isporučena kupcu u izabranom terminu, samo nakon potvrde uplate. U slučaju da uplata nije evidentirana jedan dan pre isporuke, kupac će biti kontaktiran radi provere i slanja potvrde o uplati. U slučaju da ne postoji mogućnost da se uplata realizuje dan pre isporuke, Delhaize Srbija zadržava pravo da porudžbinu otkaže ili sa kupcem definiše drugi termin isporuke. 
 

Za pravna lica, kao i za ostale kupce pored virmanskog plaćanja postoje i opcije plaćanje pouzećem (gotovinom ili platnim karticama) kao i online plaćanje platnim karticama prilikom poručivanja. Da bi pravnom licu bio omogućen žiralni način plaćanja, potrebno je da se prilikom registracije dodatno javi na kontakte navedene u e-mailu za potvrdu kreiranja naloga.
Izmene porudžbine u skladu sa opcijama na veb portalu se mogu vršiti isključivo u slučaju plaćanja gotovim novcem, platnim karticama po pouzeću ili žiralno, a u okviru termina navedenih u tabeli za Vreme izmene u Uslovima kupovine. Izmena porudžbine nije moguća u slučaju online plaćanja.
 
*Sve detalje o načinima plaćanja možete pronaći u našim Uslovima kupovine
**Za sva dodatna pitanja, možete se obratiti našem korisničkom centru pozivom na broj 08003537030