Pekara landing page

 

HLEBIĆ 

Drage mame, drago nam je što možemo da vam predstavimo Hlebić - nov hranljiv proizvod za vaše mališane. Napravljen po specijalnoj recepturi, Hlebić je odličan izvor vlakana, a karakteriše ga nizak sadržaj masti i šećera. Za ukusan početak dana ili zdravu užinu, izaberite Hlebić i uživajte u veselim trenucima sa vašim klincima. 

Možete ga seći na tanke parčiće, tostirati ili služiti uz svežu salatu od paradajza, krastavca i mladog sira. Hlebić upotpunjuje svaki vaš obrok kako biste bili premni za sve izazove koji donosi novi dan. Prijatno!

 

TONUS


Dragi sportisti, stigao je Tonus, novi proteinski hleb Maxi pekare.  Znamo koliko sportski život može biti zahtevan, pa smo osmislili inovativnu recepturu za sve vas čiji stil života zahteva pravilnu i izbalansiranu ishranu. Zahvaljujući specijalnim sastojcima, Tonus hleb utiče na izgradnju mišićne mase i smanjenje telesne težine. Vaša doza zdrave energije!

Odlično se slaže sa povrćem koje možete iseći na komadiće, preliti maslinovim uljem i premazati na parčiće Tonus hleba. Savršeni obrok kada vam treba nešto na brzaka, hranljivo, a opet lagano. Tonus hleb - vaša doza zdrave energije!

 

ORGANSKI HLEB

Vodite računa o zdravoj ishrani, ali ne želite da dovodite u pitanje ukus i kvalitet? Mi imamo rešenje. Predstavljamo vam novitet naše Maxi Pekare, organski hleb sa 50% zrna pšenice, napravljen od najkvalitetnijih sastojaka, organskog brašna i ulja, bez aditiva.

 

Više ne morate da brojite parčiće i računate kalorije. Uz organski hleb, slobodni ste da uživate u omiljenom i nezaobilaznom dodatku svakom jelu! U kombinaciji sa ukusnom salatom ili pikantnom čorbom od povrća – jednostavno savršen!