• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Širok asortiman
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Dostava u vremenskim okvirima od 2h
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

Eliminator nepoz.boja-extra jak 200g

Dr. Beckmann

200 gr - 1999.95 rsd/Kg
399,99 RSD
Informacije o proizvodu

Opis

Eliminator nepoz.boja-extra jak 200g

Sastojci

< od 5% nejonskih deterdženata; > 30% sredstava za izbeljivanje (natrijun ditionit), optički izbrljivači, miris, Limonene, Linanool.

Zemlja porekla

Nemačka

Uslovi čuvanja

čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi

Napomena

Eliminator nepozeljnih boja uklanja nezeljene boje, sa belog i obojenog vesa nastale u toku prethodnih pranja mesovitog raznogojnog vesa. Pogosno i za osetljive tkanine poput vune i svile.

Dobavljač

MAGINUS DOO

Priprema / Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu U veš mašini (40 ¿ 95°C): 1. Stavite umrljano obojeno rublje u bubanj veš mašine 2. Izaberite najveću moguću temperaturu pranja, poštujući uputstvo sa etikete rublja koje tretirate (počnite od 40°C). Ne koristite programe za ekonomično pranje ili pretpranje. Ne treba dodavati deterdžent. 3. Sipajte sadržaj obe kesice u posudicu za deterdžent za glavno pranje i sipajte u fioku-posudicu 1-2 litre vode sve dok niste sigurni da je sadržaj obe kesice ispran iz posudice. Započnite pranje. Ako boje nisu kompletno uklonjene, ponovite proceduru. Ručno pranje (30-95°C): 1. Sadržaj jedne kesice potpuno rastvorite u 6 litara što toplije vode (počnite od 30°C) koliko vam to dozvoljava uputstvo sa etikete rublja koje tretirate. 2. Dodajte umrljanu tkaninu, i to 1-5kg suvog veša, i proverite da li je potpuno potopljeno u rastvor. Ne dodavati deterdžent. 3. Poklopite posudu-lavor. 4. Ostavite da deluje 4 sata. Kod jače umrljanih tkanina i/ili pri nižim temperaturama (30/40°c) potrebno je da veš bude potopljen preko noći. 5. Dobro isperite veš koje ste izvadili iz rastvora. Preporučuju se gumene rukavice. Osobe sa respiratornim problemima trebalo bi da se uzdrže od upotrebe ovog proizvoda za ručno eliminisanje neželjenih boja.

Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu

Eliminator nepoželjnih boja-extra jak

ID:7459558

200 gr - 1999.95 rsd/Kg
399,99 RSD
Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak