Here is Product Details Sticky Short Info
Premia
Sok nektar borovnica 50% Premia 0.2l
Ovaj proizvod više nije u ponudi
Sok nektar borovnica 50% Premia 0.2l
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 ml | 200 ml |
Energija kj | 184 kJ | 368 kJ |
Total masti | < 0.1 g | 0.1 g |
od kojih su zasićene masti | < 0.1 g | 0.1 g |
Ugljeni hidrati | 11 g | 22 g |
od kojih su šećeri | 7.87 g | 15.8 g |
Energija kcal | 43 kcl | 86 kcl |
So | 0.03 g | 0.06 g |
Belančevine | < 0.1 g | < 0.1 g |
Dijetska vlakna | 0.1 |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 ml | 200 ml |
Energija kj | 184 kJ | 368 kJ |
Total masti | < 0.1 g | 0.1 g |
od kojih su zasićene masti | < 0.1 g | 0.1 g |
Ugljeni hidrati | 11 g | 22 g |
od kojih su šećeri | 7.87 g | 15.8 g |
Energija kcal | 43 kcl | 86 kcl |
So | 0.03 g | 0.06 g |
Belančevine | < 0.1 g | < 0.1 g |
Dijetska vlakna | 0.1 |
Sastojci
voda, voćni sok borovnice od koncentrisanog voćnog soka 25,5 %, sok aronije od koncentrisanog voćnog soka 24,5 %, glukozno-fruktozni sirup, šećer, kiselina: limunska kiselina. Pasterizovano.
Sastojci
voda, voćni sok borovnice od koncentrisanog voćnog soka 25,5 %, sok aronije od koncentrisanog voćnog soka 24,5 %, glukozno-fruktozni sirup, šećer, kiselina: limunska kiselina. Pasterizovano.
Dobavljač
NECTAR DOO FABRIKA ZA PRERADU
Dobavljač
NECTAR DOO FABRIKA ZA PRERADU
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Nakon otvaranja proizvod čuvati u frižideru i upotebiti u roku od 3 dana.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Nakon otvaranja proizvod čuvati u frižideru i upotebiti u roku od 3 dana.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Bistar voćni nektar od borovnice i aronije. Proizveden od koncentrisanih voćnih sokova borovnice i aronije. Voćni sadržaj: min 50%.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Bistar voćni nektar od borovnice i aronije. Proizveden od koncentrisanih voćnih sokova borovnice i aronije. Voćni sadržaj: min 50%.