Here is Product Details Sticky Short Info
  • Barilla
Barilla

Testenina Pipe Rigate 91 Barilla 500g

500 gr
455.98 rsd/Kg
500 gr
455.98 rsd/Kg
227,99 RSD

"„Iako je poreklo testenine Barilla Pipe Rigate no.91 nepoznato, veruje se da potiče iz rimske gastronomske kulture. Njen zakrivljeni cevasti oblik je sličan obliku puževe ljušture i savršen je za hvatanje pesta i svih vrsta sosova, od kremastih sosova sa maslacem do domaćeg sosa Bolognese za Rigate bolonjeze. Isprobajte je sa običnim sosom od paradajza i krupne ribe ili iskombinujte sa svežim povrćem u salati od testenine.

Deo našeg klasičnog asortimana, koji podrazumeva uvek savršenu, kvalitetnu „al dente“ testeninu, naša testenina Pipe Rigate no.91 je spremna za samo 10 minuta. Jednostavno prokuvajte vodu u velikom loncu, pa dodajte testeninu Pipe Rigate sa većim prstohvatom morske soli, kako bi testenina bila ukusnija. Za autentičnu „al dente“ testeninu, pustite da ključa bez poklopca 10 minuta, uz povremeno mešanje. Za mekšu testeninu prokuvajte još jedan minut. Dobro ocedite i poslužite odmah uz omiljeni Barilla sos.

Uz mnoštvo oblika u našoj liniji tradicionalne testenine od krupice, sigurno ćete naći savršenu testeninu za svaki recept. Od testenine kraćeg oblika poput Penne ili Fusilli (obožavanih makarona, kako bi rekli kod kuće), do dužih varijanti kao što su Linguine ili špagete, uvek ćete garantovano dobiti savršen „al dente“ zalogaj.

Mi u kompaniji Barilla smo strastveni po pitanju testenine i tu strast delimo sa svetom od 1877., kada su prvi oblici testenine pravljeni rukama, pomoću jednostavnih alata. Težimo da napravimo testeninu i sosove koji su dobri za vas, ali i za planetu.“"

  • .

Informacije o proizvodu

Dobavljač
AWT INTERNATIONAL DOO
Zemlja porekla
Italija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Recenzije potrošača
Da li ste probali ovaj proizvod
Koliko vam se dopalo?

ID: 7181677