Here is Product Details Sticky Short Info
  • Barilla
Barilla

Testenina Bavette 13 Barilla 500g

500 gr
451.98 rsd/Kg
500 gr
451.98 rsd/Kg
225,99 RSD

"Slično testenini Linguine, Barilla Bavette n.13 je dugačka, ravna i široka testenina, koja je nastala u regionu Ligurija na severu Italije. Zahvaljujući svom ravnom i blago konveksnom obliku, Barilla Bavette savršeno ističe ukus svih vaših omiljenih sosova sa uljem, mlečnim proizvodima, pestom ili paradajzom – ona upija sos, oslobađajući čitav dijapazon ukusa.
Prigrlite mediteransku ishranu i isprobajte je sa morskim plodovima, visokokvalitetnim maslinovim uljem i svežim začinskim biljem. Deo našeg klasičnog asortimana, koji podrazumeva uvek savršenu, kvalitetnu „al dente“ testeninu, naša testenina Bavette n.13 je spremna za samo 9 minuta. Samo zamislite. Danas na meniju: špageti bolonjeze ili Bavette bolonjeze. Jednostavno prokuvajte vodu u velikom loncu, pa dodajte testeninu Bavette sa većim prstohvatom morske soli, kako bi testenina bila ukusnija. Za autentičnu „al dente“ testeninu, pustite da ključa bez poklopca 9 minuta, uz povremeno mešanje. Za mekšu testeninu prokuvajte još jedan minut. Dobro ocedite i odmah poslužite sa omiljenim Barilla sosom.
Uz mnoštvo oblika u našoj liniji tradicionalne testenine od krupice, sigurno ćete naći savršenu testeninu za svaki recept. Od testenine kratkog oblika, kao što je Penne ili Fusilli, do dužih varijanti poput Linguine ili špageta, uvek ćete garantovano dobiti savršen „al dente“ zalogaj. Mi u kompaniji Barilla smo strastveni po pitanju testenine i tu strast delimo sa svetom od 1877., kada su prvi oblici testenine pravljeni rukama, pomoću jednostavnih alata. Težimo da napravimo testeninu i sosove koji su dobri za vas, ali i za planetu."

  • .

Informacije o proizvodu

Dobavljač
AWT INTERNATIONAL DOO
Zemlja porekla
Italija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Recenzije potrošača
Da li ste probali ovaj proizvod
Koliko vam se dopalo?

ID: 7181676