Here is Product Details Sticky Short Info
  • Barilla
Barilla

Testen.Mini Penne Rigate 66 Barilla 500g

500 gr
509.98 rsd/Kg
500 gr
509.98 rsd/Kg
254,99 RSD

"Testenina Piccolini Mini Penne Rigate  Barilla, koja pravi najbolju testeninu u Italiji već preko 140 godina, je poput Penne Rigate, samo manja. Malog, cilindričnog oblika sa šupljim središtem, pritom je i lakša, što znači da je idealna testenina za sve vaše omiljene salate. Iskombinujte je sa dimljenim lososom i boranijom za autentični italijanski ukus, a možete pripremiti i ukusnu testeninu bolonjeze ili Piccolini bolonjeze.

Deo našeg asortimana Piccolini, koji se sastoji od klasičnih oblika Barilla testenine manje veličine (obožavanih makarona, kako bi rekli kod kuće), za bržu pripremu, naša testenina Mini Penne Rigate je spremna za samo 6 minuta. Jednostavno prokuvajte vodu u velikom loncu, dodajte Mini Penne Rigate i malo veći prstohvat morske soli u vodu u kojoj ih kuvate, kako bi testenina bila ukusnija. Za autentičnu „al dente“ testeninu, pustite da ključa bez poklopca 6 minuta, uz povremeno mešanje. Za mekšu testeninu prokuvajte još jedan minut. Dobro ocedite i poslužite odmah uz omiljeni Barilla sos od paradajza ili sa pestom.

Uz mnoštvo oblika u našoj liniji mini testenine, sigurno ćete naći savršenu testeninu za svaki recept. Od naše testenine Piccolini Mini Farfalle do Piccolini Mini Pipe Rigate (obožavanih makarona, kako bi rekli kod kuće), uvek ćete garantovano dobiti savršen „al dente“ zalogaj.

Mi u kompaniji Barilla smo strastveni po pitanju testenine i tu strast delimo sa svetom od 1877., kada su prvi oblici testenine pravljeni rukama, pomoću jednostavnih alata. Težimo da napravimo testeninu i sosove koji su dobri za vas, ali i za planetu."

  • .

Informacije o proizvodu

Dobavljač
AWT INTERNATIONAL DOO
Zemlja porekla
Italija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Recenzije potrošača
Da li ste probali ovaj proizvod
Koliko vam se dopalo?

ID: 7181679