Here is Product Details Sticky Short Info
  • Barilla
Barilla

Spagete no7 Barilla 500g

500 gr
459.98 rsd/Kg
500 gr
459.98 rsd/Kg
229,99 RSD

"„Testenina Spaghettoni n.7  Barilla, koja pravi najbolju testeninu u Italiji već preko 140 godina, neznatno je debljeg prečnika od popularnog oblika špageta, ali je i dalje dugačka i tanka. Tradicionalno se poslužuje uz pesto i sosove sa uljem, ali isto tako se uklapa i sa sosovima od mlečnih proizvoda i paradajza. Napravite ukusna italijanska jela poput onih sa sosom Carbonara i bolonjeze ili je pomešajte sa sosom Pomodoro i omiljenim morskim plodovima ili povrćem.

Deo našeg klasičnog asortimana, koji podrazumeva uvek savršenu, kvalitetnu „al dente“ testeninu, naša testenina Barilla Spaghettoni n.7 je spremna za samo 11 minuta. Jednostavno prokuvajte vodu u velikom loncu, pa dodajte testeninu Spaghettoni sa većim prstohvatom morske soli, kako bi testenina bila ukusnija. Za autentičnu „al dente“ testeninu, pustite da ključa bez poklopca 11 minuta, uz povremeno mešanje. Za mekšu testeninu prokuvajte još jedan minut. Dobro ocedite i poslužite odmah uz omiljeni Barilla sos.

Uz mnoštvo oblika u našoj liniji tradicionalne testenine od krupice, sigurno ćete naći savršenu testeninu za svaki recept. Od testenine kraćeg oblika poput Penne Rigate ili Farfalle, do dužih varijanti kao što su Linguine ili špagete, uvek ćete garantovano dobiti savršen „al dente“ zalogaj.

Mi u kompaniji Barilla smo strastveni po pitanju testenine i tu strast delimo sa svetom od 1877., kada su prvi oblici testenine pravljeni rukama, pomoću jednostavnih alata. Težimo da napravimo testeninu i sosove koji su dobri za vas, ali i za planetu.“"

  • .

Informacije o proizvodu

Dobavljač
AWT INTERNATIONAL DOO
Zemlja porekla
Italija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Recenzije potrošača
Da li ste probali ovaj proizvod
Koliko vam se dopalo?

ID: 7176610