Here is Product Details Sticky Short Info
  • Barilla
Barilla

Makarona Pene rigate Barilla 500g

500 gr
459.98 rsd/Kg
500 gr
459.98 rsd/Kg
229,99 RSD

"Penne Rigate n.73  Barilla, koja pravi najbolju testeninu u Italiji već preko 140 godina, jedna je od testenina sa najpoznatijim oblikom, popularna širom Italije. Naziv Penne, što na italijanskom znači „olovka“, je izveden iz oblika testenine. Cevasti oblik sa zakošenim krajevima je inspirisan starinskim perom za pisanje. Pogodna za pesto i skoro svaki drugi sos za testeninu, bez obzira na to da li je od ulja, mlečnih proizvoda ili paradajza, izaberite klasično italijansko jelo kao što je Penne all’Arrabbiata, Penne alla Carbonara ili Penne bolonjeze.

Deo našeg klasičnog asortimana, koji podrazumeva uvek savršenu, kvalitetnu „al dente“ testeninu, naša testenina Penne Rigate n.73 je spremna za samo 11 minuta. Jednostavno prokuvajte vodu u velikom loncu, dodajte testeninu Penne i malo veći prstohvat morske soli u vodu u kojoj ih kuvate, kako bi testenina bila ukusnija. Za autentičnu „al dente“ testeninu, pustite da ključa bez poklopca 11 minuta, uz povremeno mešanje. Za mekšu testeninu prokuvajte još jedan minut. Dobro ocedite i poslužite odmah uz omiljeni Barilla sos.

Uz mnoštvo oblika u našoj liniji tradicionalne testenine od krupice, sigurno ćete naći savršenu testeninu za svaki recept. Od testenine kraćeg oblika poput Penne ili Farfalle (obožavanih makarona, kako bi rekli kod kuće), do dužih varijanti kao što su Linguine ili špagete, uvek ćete garantovano dobiti savršen „al dente“ zalogaj.

Mi u kompaniji Barilla smo strastveni po pitanju testenine i tu strast delimo sa svetom od 1877., kada su prvi oblici testenine pravljeni rukama, pomoću jednostavnih alata. Težimo da napravimo testeninu i sosove koji su dobri za vas, ali i za planetu."

Informacije o proizvodu

Dobavljač
AWT INTERNATIONAL DOO
Zemlja porekla
Italija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Recenzije potrošača
Da li ste probali ovaj proizvod
Koliko vam se dopalo?

ID: 7176612