Here is Product Details Sticky Short Info
  • Barilla
Barilla

Makarona Farfalle Barilla 500g

500 gr
549.98 rsd/Kg
500 gr
549.98 rsd/Kg
274,99 RSD

"„Farfalle, što na italijanskom znači „leptir“, nastala je u regionima Lombardije i Emilija-Romanja na severu Italije u 16. veku. Danas, Barilla Farfalle n.65 ostaje verna tradiciji sa kvadratnim komadićima testenine, stisnutim na sredini kako bi podsećali na leptira. Služi se topla ili hladna, ova kratka testenina je napravljena za pesto sos i druge lagane i fine sosove od povrća, kao i za supe, salate i đuveče.

Deo našeg klasičnog asortimana, koji podrazumeva uvek savršenu, kvalitetnu „al dente“ testeninu, naša testenina Farfalle n.65 je spremna za samo 10 minuta. Samo zamislite. Danas na meniju: Farfalle bolonjeze! Jednostavno prokuvajte vodu u velikom loncu, dodajte testeninu Farfalle i malo veći prstohvat morske soli u vodu u kojoj ih kuvate, kako bi testenina bila ukusnija. Za autentičnu „al dente“ testeninu, pustite da ključa bez poklopca 10 minuta, uz povremeno mešanje. Za mekšu testeninu prokuvajte još jedan minut. Dobro ocedite i poslužite odmah uz omiljeni Barilla sos.

Uz mnoštvo oblika u našoj liniji tradicionalne testenine od krupice, sigurno ćete naći savršenu testeninu za svaki recept. Od testenine kraćeg oblika poput Penne ili Maccheroni (obožavanih makarona, kako bi rekli kod kuće), do dužih varijanti kao što su Linguine ili špagete, uvek ćete garantovano dobiti savršen „al dente“ zalogaj.

Mi u kompaniji Barilla smo strastveni po pitanju testenine i tu strast delimo sa svetom od 1877., kada su prvi oblici testenine pravljeni rukama, pomoću jednostavnih alata. Težimo da napravimo testeninu i sosove koji su dobri za vas, ali i za planetu.“"

  • .

Informacije o proizvodu

Dobavljač
AWT INTERNATIONAL DOO
Zemlja porekla
Italija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Recenzije potrošača
Da li ste probali ovaj proizvod
Koliko vam se dopalo?

ID: 7176614