Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod TLXC1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 28.4.2024

Here is Product Details Sticky Short Info
  • Dr Oetker
Dr Oetker

Smesa za Lava kolac Dr.Oetker 215g

Ovaj proizvod više nije u ponudi
Smesa za Lava kolac Dr.Oetker 215g

Informacije o proizvodu

Nutritivne vrednosti
Per100 g73 g
Energija kj1667 kJ1219 kJ
Total masti17 g12 g
od kojih su zasićene masti12 g9 g
od kojih su šećeri7.5 g5.5 g
Energija kcal397 kcl291 kcl
od kojih su mono nezasićene masti53 g39 g
od kojih su poli nezasićene masti45 g33 g
od kojih su trans masti0.33 g0.24 g
Nutritivne vrednosti
Per100 g73 g
Energija kj1667 kJ1219 kJ
Total masti17 g12 g
od kojih su zasićene masti12 g9 g
od kojih su šećeri7.5 g5.5 g
Energija kcal397 kcl291 kcl
od kojih su mono nezasićene masti53 g39 g
od kojih su poli nezasićene masti45 g33 g
od kojih su trans masti0.33 g0.24 g
Sastojci
Mešavina za testo 140 g: šećer, PŠENIČNO brašno, komadići čokolade 7% (šećer, kakao masa, kakao-maslac, emulgator: suncokretov lecitin, aroma; ukupne s.m. kakao delova min. 43%), kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca 3,5%, aroma, kuhinjska so. Gotova kakao glazura 75 g: hidrogenizovana palmina mast, šećer, kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca, emulgator: suncokretov lecitin, aroma (sadrži GLUTEN i MLEKO).
Sastojci
Mešavina za testo 140 g: šećer, PŠENIČNO brašno, komadići čokolade 7% (šećer, kakao masa, kakao-maslac, emulgator: suncokretov lecitin, aroma; ukupne s.m. kakao delova min. 43%), kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca 3,5%, aroma, kuhinjska so. Gotova kakao glazura 75 g: hidrogenizovana palmina mast, šećer, kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca, emulgator: suncokretov lecitin, aroma (sadrži GLUTEN i MLEKO).
Alergeni
Sadrži: Mleko, Gluten
Može sadržati: Soja, Jezgrasto voće, Jaja
Alergeni
Sadrži: Mleko, Gluten
Može sadržati: Soja, Jezgrasto voće, Jaja
Dobavljač
DR OETKER DOO
Dobavljač
DR OETKER DOO
Zemlja porekla
Mađarska
Zemlja porekla
Mađarska
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Pridržavajte se uputstva za vašu rernu! Rerna: oko 230°C (prethodno zagrejana) Vreme pečenja: oko 8 minuta Potrebno je dodati: Za testo: 2 jaja 1. Priprema testa Prvo zagrejte rernu i podmažite modlice. Stavite kesicu sa gotovom kakao glazurom u vruću vodu 4-5 minuta (bez otvaranja). Izvadite glazuru iz vode i ostavite je 5 minuta da se ohladi. Mešavinu za testo sipajte u posudu za mešanje i dodajte 2 jaja. Mešajte metlicom za mućenje 2-3 minuta. 2. Dodavanje glazure U testo dodajte otopljenu glazuru i mešajte metlicom za mućenje još 1 minut. Rasporedite testo u prethodno premazane modlice. Testom ispunite do ¾ sadržaja modlica. 3. Pečenje kolača Napunjene modlice stavite na najniži nivo prethodno zagrejane rerne i pecite 8 minuta na 230°C. Ne otvarajte rernu za vreme pečenja! Nakon pečenja ostavite Lava kolač u modlicama još 5 minuta da se ohlade. Okrenite modlice sa kolačima na dezertne tanjire za posluživanje. Polako odstranite modlice. Da biste sačuvali kremasti sadržaj srca Lava kolača, služite ih tople!
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Pridržavajte se uputstva za vašu rernu! Rerna: oko 230°C (prethodno zagrejana) Vreme pečenja: oko 8 minuta Potrebno je dodati: Za testo: 2 jaja 1. Priprema testa Prvo zagrejte rernu i podmažite modlice. Stavite kesicu sa gotovom kakao glazurom u vruću vodu 4-5 minuta (bez otvaranja). Izvadite glazuru iz vode i ostavite je 5 minuta da se ohladi. Mešavinu za testo sipajte u posudu za mešanje i dodajte 2 jaja. Mešajte metlicom za mućenje 2-3 minuta. 2. Dodavanje glazure U testo dodajte otopljenu glazuru i mešajte metlicom za mućenje još 1 minut. Rasporedite testo u prethodno premazane modlice. Testom ispunite do ¾ sadržaja modlica. 3. Pečenje kolača Napunjene modlice stavite na najniži nivo prethodno zagrejane rerne i pecite 8 minuta na 230°C. Ne otvarajte rernu za vreme pečenja! Nakon pečenja ostavite Lava kolač u modlicama još 5 minuta da se ohlade. Okrenite modlice sa kolačima na dezertne tanjire za posluživanje. Polako odstranite modlice. Da biste sačuvali kremasti sadržaj srca Lava kolača, služite ih tople!
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Lava kolač 215g
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Lava kolač 215g
Recenzije potrošača
Da li ste probali ovaj proizvod
Koliko vam se dopalo?

ID: 7185457

*Delhaize nastoji da dobije tačne i pouzdane podatke o proizvodima („Podaci“) od svojih dobavljača i da iste podatke prenese na svojoj internet stranici i aplikaciji. Međutim, Delhaize ne može garantovati tačnost, potpunost i / ili pravovremenost ovih podataka u svakom momentu. Mogu se pojaviti razlike između podataka prikazanih na internet stranici / aplikaciji i onih prikazanih na deklaracijama proizvoda, iz tehničkih ili drugih opravdanih razloga (kao što su, bez ograničavanja samo na unapređenje recepture proizvoda, kašnjenje u dostavljanju informacije od dobavljača i dr.). Podaci koji su dostupni na internet stranici / aplikaciji ne zamenjuju podatke navedene na deklaracijama proizvoda. U slučaju eventualnih odstupanja, merodavne su informacije na deklaraciji. Kupac je obavezan da, pre upotrebe ili konzumacije proizvoda, izvrši uvid u podatake sadržane na deklaraciji proizvoda (posebno, bez ograničavanja samo na to, eventualno prisustvo uključujući alergena) i da iste uzme kao merodavne. U slučaju pitanja možete nam se obratiti na potrosaci@delhaize.rs