ONLINE
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Barilla
Barilla

Fusuli gluten free Barilla 400g

Ovaj proizvod više nije dostupan

"Testenina Barilla Fusilli bez glutena ostaje verna tradiciji sa komadićima testenine koji izgledaju kao male, a debele spirale. Napravljena od ukusne mešavine kukuruza i pirinča, sa istim sjajnim ukusom i teksturom kao i naša klasična testenina i ide uz pesto i skoro svaki drugi sos. Isprobajte je sa Barilla sosom od paradajza, šparglom, šunkom i svežim začinskim biljem za moderno jelo koje će se svideti svima (a savršene su i za Fusilli bolonjeze).

Testenina Barilla Fusilli bez glutena je spremna za samo 11 minuta. Jednostavno prokuvajte vodu u velikom loncu, pa dodajte testeninu Fusilli sa većim prstohvatom morske soli, kako bi testenina bila ukusnija. Za autentičnu „al dente“ testeninu, pustite da ključa bez poklopca 11 minuta, uz povremeno mešanje. Za mekšu testeninu prokuvajte još jedan minut. Dobro ocedite i poslužite odmah uz omiljeni Barilla sos.

Naš asortiman testenine bez glutena je idealan za osobe sa celijačnom bolešću ili netolerancijom na gluten. Provereno ne sadrži gluten, napravljena je od belog i žutog kukuruza i smeđeg integralnog pirinča sa sastojcima koji nisu GMO. Od testenine kraćeg oblika Fusilli bez glutena ili Penne Rigate (obožavanih makarona, kako bi rekli kod kuće), do dužih varijanti kao što su špagete bez glutena, garantovano ćete pronaći savršenu testeninu bez glutena za svaki recept.

Mi u kompaniji Barilla smo strastveni po pitanju testenine i tu strast delimo sa svetom od 1877., kada su prvi oblici testenine pravljeni rukama, pomoću jednostavnih alata. Težimo da napravimo testeninu i sosove koji su dobri za vas, ali i za planetu."

  • .

Informacije o proizvodu

Dobavljač
AWT INTERNATIONAL DOO
Zemlja porekla
Italija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Recenzije potrošača
Da li ste probali ovaj proizvod
Koliko vam se dopalo?

ID: 7289029