Here is Product Details Sticky Short Info
Mlekara Sabac
Kisela pavlaka 20%mm Mlekara Sabac 180gr
Ovaj proizvod više nije u ponudi
Kisela pavlaka 20%mm Mlekara Sabac 180gr
Na ovoj strani
Informacije o proizvodu
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 849 kJ | kJ |
Total masti | 20 g | g |
od kojih su zasićene masti | 14 g | g |
Ugljeni hidrati | 3.9 g | g |
od kojih su šećeri | 3.9 g | g |
Energija kcal | 206 kcl | kcl |
So | 0.13 g | g |
Belančevine | 2.5 g | g |
Nutritivne vrednosti
Per | 100 g | |
Energija kj | 849 kJ | kJ |
Total masti | 20 g | g |
od kojih su zasićene masti | 14 g | g |
Ugljeni hidrati | 3.9 g | g |
od kojih su šećeri | 3.9 g | g |
Energija kcal | 206 kcl | kcl |
So | 0.13 g | g |
Belančevine | 2.5 g | g |
Sastojci
Pasterizovana pavlaka,starter kultura
Sastojci
Pasterizovana pavlaka,starter kultura
Alergeni
Sadrži: Mleko
Alergeni
Sadrži: Mleko
Dobavljač
M.I FINANCE DOO SABAC
Dobavljač
M.I FINANCE DOO SABAC
Zemlja porekla
Srbija
Zemlja porekla
Srbija
Uslovi čuvanja
Čuvati sveže na temperaturi 7C
Uslovi čuvanja
Čuvati sveže na temperaturi 7C
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Neotvoreno čuvati na temperaturi od 0 do + 8 stepeni.Nakon otvaranja čuvati na temeperaturi od 0 do + 8 stepeni I upotrebiti u roku od dva dana.Pre upotrebe promućkati.
Priprema / Uputstvo za upotrebu
Neotvoreno čuvati na temperaturi od 0 do + 8 stepeni.Nakon otvaranja čuvati na temeperaturi od 0 do + 8 stepeni I upotrebiti u roku od dva dana.Pre upotrebe promućkati.
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom, 20% mlečne masti
Naziv proizvoda prema pravilniku o kvalitetu
Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom, 20% mlečne masti