ONLINE
Here is Product Details Sticky Short Info
  • Oral-B
Oral-B

El.cet.Oral B Genius Black + TC

Ustedi 38% i kupi za 12899.99 rsd
Od 1.10.2022. do 31.10.2022.
Ovaj proizvod više nije dostupan

Najefikasnija, električna Oral-B četkica za zube je sada dostupna i u Black  izdanju, u skladu sa vašim savršenim stilom. Elegantna i intuitivna, spoj lepote i najnovije tehnologije, Oral-B GENIUS 10 Black četkica vam pruža potpuno personalizovano iskustvo zahvaljujući tome što poseduje 6 programa za čišćenje, pametne senzore, personalizovano vođenje i mogućnost Bluetooth povezivanja.

Četkica Oral-B GENIUS 10 uklanja površinske fleke od prvog korišćenja zahvaljujući 3D White glavi četkice, opremljenom čašicom za izbeljivanje koja zadržava pastu duže.

Za bolje pranje zuba, možete koristiti vašu četkicu i specijalni program za izbeljivanje na Oral-B aplikaciji za pametne telefone.

Napredna tehnologija određivanja pozicije, koju Oral-B GENIUS 10 poseduje, pruža vam vizuelni prikaz načina na koji perete zube u aplikaciji na vašem pametnom telefonu, Tako možete da prilagodite tehniku čišćenja zuba, sigurno ne preskočite ni jednu regiju i postignete superiorno čišćenje.

Sa najviše programa za čišćenje, GENIUS 10 savršeno se prilagođava vašim potrebama, bez obzira da li želite da vam zubi budu belji, dubinsko čišćenje ili imate osetljive zube.

Služiće vas i do 12 dana sa samo jednim potpunim punjenjem (kada se koristi dva puta dnevno po 2 minuta).

  • .

Informacije o proizvodu

Dobavljač
PROCTER & GAMBLE D.O.O. BEOGRA
Zemlja porekla
Rumunija
Uslovi čuvanja
Čuvati na suvom i tamnom mestu na sobnoj temperaturi
Recenzije potrošača
Da li ste probali ovaj proizvod
Koliko vam se dopalo?

ID: 7600247