Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod TLXC1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 28.4.2024

moj-maxi-beta-useri

Želimo ti dobrodošlicu u Moj Maxi Program Beta Testiranja! 

Hvala ti na pridruživanju Moj Maxi Programu Beta Testiranja!
Tvoja podrška i angažovanje su od suštinskog značaja za unapređenje naše aplikacije. Na ovoj stranici ćeš pronaći sve bitne informacije o programu - kako instalirati beta verziju aplikacije, šta testirati i kako prijaviti probleme.


1.    Šta je Moj Maxi Program Beta Testiranja?  

Moj Maxi Program Beta Testiranja ti omogućava ekskluzivan uvid u nove funkcionalnosti i nadogradnje aplikacije, gde među prvima imaš priliku da isprobaš sve novitete pre nego što budu pušteni javnosti. Bitno nam je da znaš da se tvoje povratne informacije ovde itekako cene, i štaviše igraju ključnu ulogu u unapređenju aplikacije! Trajanje Beta testiranja za ovu verziju je do 17. marta u podne, tako da obavezno instaliraj verziju i ostavi svoj komentar pre toga. 


2.    Kako koristiti Beta verziju Moj Maxi aplikacije?

Jednom kada instaliraš Beta verziju Moj Maxi aplikacije koristi je kao i nakon bilo kog drugog ažuriranja. Ostani na istom korisničkom nalogu i koristi aplikaciju pri sledećoj kupovini u nekom od Maxi, Mega Maxi, ili Shop&Go prodajnih objekata. Sve informacije o tvom korisničkom nalogu će biti zadržane i na Beta verziji, uključujući tvoju uštedu, nalepnice, poene, vaučere, tvoj kod, tvoje personalizovane akcije, omiljene prodavnice itd.

U slučaju problema sa Beta verzijom obavesti nas prateći instrukcije ispod, a u slučaju nemogućnosti korišćenja Beta verzije instaliraj ponovo redovnu verziju aplikacije (sa App Store, Play Store, ili Huawei App Gallery).


3.    Šta je novo u ovoj verziji? 

U ovoj Beta verziji možeš pronaći sledeće novitete: 

  • Integracija sa Google i Apple mapama za Android i iOS uređaje
  • Kontakt forma u profilnoj sekciji za lakše stupanje u kontakt sa našom korisničkom podrškom 
  • Regularna unapređenja aplikacije kao i ažuriranja softvera koje aplikacija koristi


4.    Kako prijavljivati probleme? 

Beta verzija je nestabilna verzija aplikacije, još uvek u fazi testiranja, tako da je sasvim očekivano da se mogu pojaviti problemi. U tom slučaju ne oklevaj da sve probleme odmah prijaviš na jedan od sledećih načina opisanih u daljem tekstu i vidljivih na video instrukcijama u sledećoj sekciji: 

  • Za Android korisnike:

o    Poseti link sa kog je Beta verzija instalirana i ostavi komentar  
o    Ovaj komentar neće biti javan i odnosiće se samo na trenutnu Beta verziju, mi ćemo ga pregledati i reagovati u skladu sa tim. 
o    Ukoliko ne pronađeš nikakav problem i dalje je značajno da ostaviš komentar kako bismo imali povratnu informaciju da je sve u redu.  
 

  • Za iOS korisnike:  

o    Unutar aplikacije za instalaciju Beta verzije ćeš videti opciju “Pruži povratnu informaciju za betu” ukoliko je tvoj uređaj na Hrvatskom jeziku ili “Send Beta Feedback” ukoliko je tvoj uređaj na Engleskom jeziku. 
o    Pritiskom na ovo dugme imaćeš priliku da ostaviš komentar o iskustvu sa aplikacijom uključujući i sliku da nam pomogneš da bolje razumemo problem. 
o    Ukoliko ne pronađeš nikakav problem i dalje je značajno da ostaviš komentar kako bismo imali povratnu informaciju da je sve u redu.  
 

  • Za sve korisnike: na email adresu mojmaxi.beta@gmail.com, slanjem poruke sa sledećim sadržajem:

o    Model telefona i verzija operativnog sistema 
o    Email sa kojim koristiš Moj Maxi aplikaciju 
o    Opis problema 
o    Koliko često se ovaj problem dešava? Primer: „Pri svakom korišćenju aplikacije“
o    Fotografija ili snimak ponašanja aplikacije 

5.    Kako instalirati Beta verziju Moj Maxi aplikacije?

Sada kada imaš sve potrebne informacije možeš instalirati Moj Maxi Beta verziju aplikacije. U nastavku se nalaze tekstualne i video instrukcije za instalaciju za sve tipove uređaja: 

  • Za Android korisnike:

o    Poseti ovaj link, postani tester prihvatanjem uslova, i zatim ažuriraj aplikaciju https://play.google.com/store/apps/details?id=com.delhaize.maxi.loyalty

 

  • Za iOS korisnike:

o    Instaliraj Test Flight aplikaciju preko App Store 
o    Poseti ovaj link i prati instrukcije, postani tester prihvatanjem uslova, i zatim instaliraj aplikaciju https://testflight.apple.com/join/xBX4ttRa

  • Za Huawei korisnike:

o    Pronađi poruku za testiranje od HUAWEI-a: 
u svom email sandučetu od noreply@notice01.cloud.huawei.eu ili u SMS porukama
o    Poseti link dobijen u email-u, postani tester prihvatanjem uslova, i zatim ažuriraj aplikaciju.

Za vizuelni prikaz isprati video instrukcije koje smo pripremili.