Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 31.5.2024.

Naši brendoviMaxi pijaca
Naši brendovi
Voće i povrće brenda Maxi Pijaca su pažljivo odabrani i upakovani proizvodi koji su prošli stroge kontrole kvaliteta. Sve proveravamo na poljima dobavljača, prilikom pakovanja, transporta, skladištenja i u procesu prodaje kako bismo osigurali bezbednost i kontinuirano zadovoljstvo svakodnevnog konzumiranja Maxi Pijaca delikatesnog voća i povrća.
 
Kada smo birali više od 90 proizvoda koje ćemo uvesti pod okrilje Maxi Pijace, odlučili smo se za specijalne sorte koje se ugovaraju sa našim proizvođačima, a rezultat su višegodišnjih testova praćenja zadovoljstva potrošača. Posvećeni smo razvoju pakovanja proizvoda Maxi Pijace vodeći računa o pravoj meri za svakodnevnu upotrebu i prikladnoj formi zbog koje su naši proizvodi lagan izbor.
 
Uzimamo aktivno učešće u podršci razvoju domaće poljoprivrede, pa su svi proizvodi Maxi pijace za koje je naše podneblje zgodno za uzgoj, svoje utemeljenje pronašli baš u Srbiji. Da bismo bili sigurni da potrošač isti ukus svog omiljenog proizvoda može pronaći na polici cele godine, van domaće sezone, proizvodnju ugovaramo sa proverenim proizvođačima i dugogodišnjim partnerima širom Evrope. Oni za nas pakuju i proizvode koji se ne mogu uzgajati na našim njivama i oranicama, kao što su citrusi, garantujući svojim sertifikatima najviše standarde kvaliteta.