Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 6000RSD. Unesi kod TLXC1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 28.4.2024

Naši brendoviMaxi pekara
Naši brendovi
Različite su vrste pekarskih proizvoda i peciva, kao i okolnosti i potreba kada se one konzumiraju, pa smo ih u skladu sa time i kategorisali u: hleb i pecivo koji se peku u radnji, hleb dovežen od dobavljača (dnevni, pakovani specijalni, pakovani sečeni i prezle), pakovano pecivo (pakovani hleb, Tain hleb, hleb od celog zrna, GlukoFit, proteinski, hlebić) i dvopek. 
 
Poseban hleb je Manastirsko-gračanički hleb. Pripremljen je po tradicionalnoj recepturi, sa blagoslovom manastira Gračanica. Ovaj hleb se danas priprema od mešavine koja sadrži hranljive sastojke poput kiselog raženog testa, raži, pšeničnog brašna, ječma i kvasca. Hlebovi od kiselog testa sa kvascem su se održali kao deo naše tradicionalne kuhinje. Svakom kupovinom ovog hleba doniraju se 3 dinara manastiru Gračanica, a do sada je donirano preko milion i po dinara.