Maxi logoMaxi logo

undefined

Po kategoriji

Po temi

Zatvori
Lego igračke
Odaberite termin za isporuku ili preuzimanje sada
Vatrogasni džip
 
Svaki dečak bar jednom tokom svog detinjstva poželi da kada poraste postane vatrogasac. Uz ovaj Lego set, vaše dete će sa uživanjem sklapati svoju novu omiljenu igračku, uz koju će imati jedinstvenu priliku da razigra svoju maštu i oporba se u ulozi vatrogasca. 
 
Emet Zidar
 
Lego kockice idealna su prilika za svako dete da razvija svoje moždane vijuge i da kroz igru razvija maštu i kreativnost. Uz Emeta, glavnog junaka animiranih Lego priča,  svako dete imaće priliku da učestvuju izgradnji svog sveta iz mašte 
 
Metalobradi
 
Minijaturni Metalobradi biće nova omiljena igračka svih obožavatelja Lego kocki! Uz ovaj set , svako dete će osmisliti svoju novu avanturu sa omiljenim junakom.
 
Pelikan
 
Pelikan je Lego set uz koji će vase dete moći da napravi čak tri različite igračke. Zato iznenadite svoje dete 3 u 1 igračkom i zabava može da počne. 
 
Elzin zimski tron
 
Zahvaljujući popularnosti dečijeg  filma Frozen, svaka devojčica je  bar jednom poželela da postane princeza. Zato je Lego set – Elzin zimski tron idealan poklon za sve male princeze uz koji će sasvim sigurno razigrati svoju maštu i osmisliti novu Elzinu avanturu.
 
Ribice – napravi svoju
 
Za sve ljubitelje sarenog vodenog sveta, Maxi je pripremio fantastičan Lego set uz koji će vaše dete uz pomoć svoje mašte, svakoga dana imati priliku da napravi novu ribicu.
 
Kolica sa kokicama
 
Gledanje omiljenih crtaća u bioskopu ali i popodnevna porodična šetnja vašim omiljenim parkom nezamislivi su bez omiljene kukuruzne grickalice – kokica. Sklapanje ovog Lego seta biće prava mala avantura nakon koje će vaše dete moći iznova da uživa u igri sa svojim drugarima.
 
Imperial TIE Fighter
 
Uz ovaj Lego set, mališani će moći da stignu do svakog ćoška galaksije i pronađu izazov za svoju maštu i avanturu po svojoj želji!
 
Unikitty vagon
 
Sve male obožavateljke magičnog crtanog filma Unikitty moći će da krenu na uzbudljivo putovanje u svet magije uz ovaj zanimljivi Lego set. Zato prižite priliku svom detetu da skocka svoju novu omiljenu igračku i započne svoju magičnu avanturu.
 
Ninjago borbeni zmaj
 
Želja svakog dečaka je da bude hrabar, jak i neustrašiv i da iz svake avanture izađe kao pobednik. Ninjago borbeni zmaj biće nova omiljena igračka najmlađih Maxi kupaca uz koju će svakoga dana, zahvaljujući svojoj mašti, uživati u novim uzbudljivim avanturama.
 
Miina vodena zabava
 
Ljubitelji letnjih avantura, u iščekivanju toplih i sunčanih dana, uz ovaj Lego set uživaće zajedno sa Miom u ludoj vožnji skutera na vodi. Sklopite svoju novu omiljenu igračku i zabava može da počne.
 
Emin auto na struju
 
Poseta luna parku  jedna je od omiljenih avantura, kojoj se deca iznova raduju. Zato skockajte Emin auto na struju i zabava može da počne.  Uz ovaj fantastični Lego set, vaše dete će uživati u luna park avanturi svakoga dana.
 
Minecraft set
 
Lego i Minecraft sinonimi su za pokretanje kreativnosti kod najmlađih, a zajedno u kombinaciji garantuju sigurnu zabavu mališanima.
 
Spider-Man Mali pauk
 
Omiljeni junak svih generacija ovog puta i u Maxi avanturi. Iskoristite priliku da zajedno sa svojim detetom uživate u sklapanju još jednog Lego seta. Spider-Man Mali pauk je definitivno neizostavni deo kolekcije igračaka svakog dečaka.
 
Zelena podloga
 
Da zabava bude potpuna, potrebno je sakupiti celu Lego družinu, a kako bi vaše dete sačuvalo sve svoje nove Lego drugare, tu je i zelena podloga na koju će ih odlagati na kraju svakog dana.