Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 10.03.2024.

Dnevne rutineKućna žurka
Razdoblje socijalnog distanciranja i samoizolacije donelo je mnogo izazova, a jedno od glavnih pitanja jeste kako održavati veze sa prijateljima i porodicom tokom ovog perioda. Kako biste ostali u kontaktu sa svojim društvom i provodili vreme sa njima, čak i u izolaciji za vas, smo pripremili ideje i aktivnosti za uživanje sa prijateljima. 
U nekoj zaturenoj kutiji ili skrivenom folderu na računaru sigurno vas čekaju stare fotografije vas i vaših prijatelja. Obradujte ih davno zaboravljenim fotografijama koje će pokrenuti priču o brojnim temama i anegdotama iz školskih dana!
Svi smo naučili da okupljanje ljudi na jednom mestu nije preporučljivo. Zato iskoristite mogućnosti video poziva sa društvom, ili pak nekim prijateljima iz inostranstva. Sigurni smo da postoji mnogo tema za razgovor!
Sve prođe, pa će i samoizolacija i najbolje je da te dane dočekate spremni! Sa prijateljima isplanirajte gde ćete prvo izaći kada sve prođe, pokrenite temu o nikad ostvarenom zajedničkom putovanju i drugim aktivnostima sa svojim društvom o kojima već dugo razmišljate.
Ukoliko ste fan društvenih igara, okupite vaše prijatelje na „partiji“ remija, monopola ili jamba, a kako bi vaše veče učinili interesantnijim, sa vašim prijateljima pripremite omiljene koktele za koje će Red Bull biti neizostavan sastojak!
Dok dočekamo trenutak da ugledamo barmena u našoj blizini i popijemo neki omiljeni koktel ili piće, predlažemo vam da se oprobate u miksologiji kod kuće sa jednostavnim koktelima koje možete napraviti od sastojaka koji su vam lako dostupni. Viski uglavnom pijemo čist ili sa ledom, ali možete isprobati i sledeće kombinacije: Ballantine’s Finest 50ml + Coca Cola + limeta ili Jameson 50ml + Sprite + limeta, i naravno dosta leda. Ako niste ljubitelj koktela sa viskijem, tu su nezaobilazni klasici sa džinom i votkom: Beefeater džin 50ml + tonik + limun ili Absolut votka 40ml + kisela voda + limeta, i dosta leda. Uključite Zoom, pozovite prijatelje i pohvalite se novim umećem. Živeli!