Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 03.12.2023

Jer volim sveže
Opšte poznata je stvar da ćeš u Maxi supermarketima pronaći nešto sveže svakog dana! Razlog je vrlo jednostavan – baš kao i ti, delimo ljubav prema hrani. Zato nam je važno da namirnice iz naše ponude na tvojoj trpezi zasijaju besprekornim kvalitetom. Bez obzira da li danas spremaš veliki porodični ručak, tražiš brzu užinu ili okupljaš prijatelje na večeri, tvoj najbliži Maxi je adresa na kojoj ćeš pronaći sve potrebne sastojke: voće i povrće kontrolisanog kvaliteta, meso proverenog porekla i hleb koji za tebe pripremamo i pečemo u radnji!   
VOĆE I POVRĆE KONTROLISANOG KVALITETA
 
Svaka voćka i povrćka pre nego što stigne u našu radnju, a potom i do tvog stola, prolazi niz rigoroznih analiza kvaliteta, kako bi mi bili sigurni šta prodajemo, a naši kupci znali šta kupuju. Pre svega, proizvođači i uslovi proizvodnje prolaze strogu kontrolu, a prilikom uvoza proveravamo i sve potrebne sertifikate. Nakon toga, voće i povrće se kontroliše pri prijemu u naš distributivni centar, a da bi kvalitet bio konstantan propisane su i nedeljne laboratorijske analize. 
 
MESO PROVERENOG KVALITETA I POREKLA

Uvek sveže meso, bilo da je pakovano ili u rinfuzu, rezultat je strogog procesa kontrole koji počinje već na farmama proizvođača, što nas čini jedinim maloprodajnim lancem koji ovde započinje svoju kontrolu. Pored higijenskih uslova na farmama, od naših proizvođača zahtevamo i ispunjavanje svih zahteva Zakona o dobrobiti životinja tokom njihovog uzgoja. Potvrdu kvaliteta garantuju i kontrole u distributivnom centru od strane stručnih lica, kontrola prilikom prijema u svakom supermarketu, kao i svakodnevna kontrola u rashladnim vitrinama od strane vašeg mesara.
 
SVEŽE PEČEN HLEB

Vrlo dobro znamo da vruć i svež hleb dodaje potpuno novu dimenziju u svaki obrok. Zato, dok kupuješ sve namirnice za svoj sledeći obrok, u Maxi supermarketima čak i u poslepodnevnim časovima možeš pronaći tek ispečen baget o čijem kvalitetu ne treba da brineš.