Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.6.2024.

Jacob's Creek

JACOB’S CREEK DOUBLE BARREL

Jacob’s Creek Double Barrel je jedinstveni koncept, koji pomera granice inovacije u proizvodnji vina.

Naši enolozi su prvo kreirali izvanredno bogata crvena vina od grožđa superiornog kvaliteta, i starili ih u tradicionalnim vinskim buradima. Zatim, koristeći našu jedinstvenu Double Barrel tehniku, ova vina su u završnoj fazi odležala u buradima u kojima je prethodno stario viski*, čime su dobila dodatne slojeve kompleksnosti i izuzetno pitku završnicu.

* Cabernet Sauvignon vino je odležalo u buradima u kojima je prethodno stario irski viski

Tanini su evidentni u početku, zatim u prvi plan dolaze arome zrele ribizle, masline i kompleksne note kupine. Preporučuje se konzumacija sa pečenom jagnjetinom sa grilovanim patlidžanom.

 

JACOB’S CREEK - CLASSIC

 Jacob's Creek Chardonnay je najviše nagrađivano vino kuće Jacob’s Creek. Najpoznatiji australijski Chardonnay predstavlja spoj grožđa iz toplijih i hladnijih predela. Na nepcu do izražaja dolazi ukus dinje, breskve i limuna sa aromama hrasta. Preporučuje se konzumacija sa grilovanim povrćem, ribom i piletinom.

Jacob's Creek Shiraz je najpopularniji i najrasprostranjeniji varijetet grožđa u Australiji. Vina su srednjeg do punog tela, tamno-crvene boje sa bogatim ukusom zrelih šljiva i paprike. Shiraz vina odležavaju u hrastovim buradima i mogu da stoje nekoliko godina. Preporučuje se konzumacija sa crvenim mesom, jagnjetinom ili starim sirevima.

Jacob's Creek Shiraz Rose je vino jarko roze boje i slatkog, svežeg ukusa jagode. Osvežavajuće note maline i jagode dovoljne su da svakoga ostave bez daha. Preporučuje se konzumacija sa začinjenom hranom, kao na primer azijskim saltama, ili meksičkom hranom.

 

JACOB’S CREEK - RESERVE

 Svako od naših Reserve vina se pravi od najkvalitetnijeg grožđa iz jedne regije, poznate po baš toj sorti grožđa.

Jacob's Creek Reserve Chardonnay je kompleksno, a pritom elegantno vino sa notama breskve, kremaste teksture sa prefinjenom završnicom. Preporučuje se konzumacija sa kremastim pastama ili pečenom piletinom.

Jacob's Creek Reserve Shiraz predstavlja pravu suštinu regije Barossa sa svojim jakim ukusima, zrelim taninima i dugom završnicom. Vino je punog tela sa ukusom crnog voća, sa diskretnim notama hrasta i svilenkastom završnicom. Preporučuje se konzumacija sa jagnjetinom, biftekom ili tvrdim sirevima.