Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 31.5.2024.

Mega MaxiInkluzivna prodavnica
Stojimo čvrsto iza obećanja da budemo Bolje mesto za rad, Bolje mesto za kupovinu i Bolji komšija i izuzetno nam je važno da našim kupcima omogućimo najbolje iskustvo pri svakoj poseti našim prodavnicama. Upravo zato smo se posvetili stvaranju inkluzivne prodavnice, koja počinje već sa Mega Maxi hipermarketom, ali se naša misija tu ne završava. Želimo da naše prodavnice budu još pristupačnije osobama sa invaliditetom, da naši kupci mogu svoju kupovinu obaviti što ugodnije i jednostavnije.  
 
U  ostvarenje ovog važnog cilja krenuli smo uz veliki entuzijazam i motivaciju. Inkluzivna prodavnica našla se i kao tema studije slučaja naše kompanije na prestižnom studentskom takmičenju ESTIEM organizacije. Kako bismo bili sigurni na koji način najbolje možemo da doprinesemo, jako nam je bila značajna i povratna informacija, pa smo na ovom putu dobili veliku podršku Saveza udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom, kao i Saveza slepih Srbije.
 
Mega Maxi Ada i Mega Maxi Niš su zato bogatiji za tri noviteta: mirne sate kupovine, taster za pomoć pri obavljanju kupovine i prioritetnu kasu za osobe sa invaliditetom, a ovo su samo prvi koraci u ostvarenju naše misije stvaranja još inkluzivnije prodavnice. Jer smo uvek tu za vas. 
 

Svakog dana od 13h do 15h u Mega Maxiju na Adi i od 12h do 14h u Mega Maxiju Niš održavaće se mirni sati kupovine. U ovom periodu u našoj prodavnici će osvetljenje u izvesnoj meri biti smanjeno, muzika tiša, a neće se čuti reklame i obaveštenja putem razglasa. Ovim putem želimo da našim kupcima koji su osetljiviji na senzorne promene omogućimo da kupovinu obave u što prijatnijoj atmosferi. U ovom periodu u toku dana nastavićemo da pružamo najbolju uslugu svim našim kupcima, ali će iskustvo kupovine biti dodatno unapređeno i obogaćeno. 

Pri ulasku u Mega Maxi, na info pultu, postavljen je taster za pomoć pri obavljanju kupovine. Pritiskom na taster, neko od naših zaposlenih će doći do info pulta i pružiti potrebnu podršku. Ovim novitetom želimo da pružimo dodatnu mogućnost osobama sa invaliditetom, kako bi iskustvo kupovine u našoj prodavnici učinili još boljim. Svesni smo toga da različiti tipovi invaliditeta mogu da na različite načine utiču, ili ne utiču, na obavljanje kupovine. Zato ovim dodatkom, uslugom koja stoji na raspolaganju našim kupcima, želimo da uvažimo različitost potreba i svakom kupcu koji pritisine taster, pružimo najadekvatniji vid podrške. 

U novitete Mega Maxija, uvrstili smo i dve prioritetne kase, za trudnice i osobe sa decom, kao i za osobe sa invaliditetom. Iako sve naše kase stoje na raspolaganju svim našim kupcima, želimo da na ovaj način, a posebno u slučaju gužve, osiguramo brži prolazak kroz kasu, kao i ukoliko je potrebno, pružimo dodatnu podršku i unapredimo kupovinu. Kontinuirano radimo na tome da u našim prodavnicama stvorimo što prijatniju atmosferu i odgovorimo na potrebe naših kupaca, jer čvrsto verujemo da odlazak u prodavnicu nije samo kupovina proizvoda, već čitavo iskustvo koje treba biti što ugodnije za svakog našeg kupca.