Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 31.5.2024.

Dnevne rutineHidriranje
Voda, izvor života i zdravlja, tako lako dostupna, donosi benefite kojih najčešće nismo svesni. Vodu ništa ne može da zameni, a često zaboravimo da je dovoljno pijemo. Uz redovnu i pravilnu konzumaciju vode vrlo brzo ćete doneti vidljive promene u vašu svakodnevnicu.
Unesite svakog dana 2l vode

Kako biste postigli ovaj cilj neka vam čaša ili flašica vode uvek bude pri ruci i tako vas podseća na ovaj važan ritual.
 
Očistite svoj organizam

Mlaka i topla voda takođe imaju važan uticaj na naš organizam. Ovakva voda podstiče detoksikaciju i varenje, kao i cirkulaciju u našem telu.
 
Redovna hidratacija čuva vašu kožu

Uloga vode pri regulisanju vlažnosti kože, njene gipkosti i elastičnosti je nemerljiv. Pravilnim unosom ćete regulisati suvu kožu i usporiti njeno starenje.
 
Ne preterujte sa unosom

Iako nam se možda čini da s vodom nikad ne možemo preterati – to nije istina. Umerenost i redovnost su najvažnije navike kako bi pravilno hidrirali sebe i svoj organizam.
 
Više vode – više energije!

 Voda je najvažniji izvor energije u našem organizmu i gubitak samo 1% vode u telu može dovesti do gubitka čak 10% energije. Zato je važan specifičan odabir prirodne mineralne vode koja će dobrineti nutritivnom bogatstvu ishrane. Odličan izbor za to je Mg Mivela koja u 1l vode sadrži preporučeni dnevni unos magnezijuma, koji doprinosi normalnom radu nervnog sistema i mišića, uključujući i srce.