Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 03.12.2023

Gillette

Bolje oštrice = Izvrsnija brijanja


Dok su ostali proizvođači više usresređeni na marketing, nego na stvaranje najboljih mogućih oštrica, Gillette je proveo godine kombinovanog iskustva kako bi napravio najkvalitetnije oštrice na svetu. Naše najbolje oštrice su dugotrajne, a kvalitet i udobnost su ostali isti!
Gillette je brend koji je fokusiran isključivo na kvalitet!

 

Kralj Gillette je stvorio svoj prvi sigurnosni brijač kako bi duh berbernice preneo u Vaš dom. 
Istorija brijanja se menjala zajedno sa evolucijom muškog brijača. Oblik kertridža i broj sečiva su se vremenom promenili, a rotirajuća glava je ubačena između sečiva i drške kako bi što bolje simulirala pokrete berberinovog zgloba i omogućila bolju interakciju između brijača i kože (Fusion5 ProGlide sa FlexBall tehnologijom).
Kako tehnologija napreduje, tako se razvijaju i naši brijači, trimeri, gelovi za brijanje i pene. 

Uvek koristite kremu za brijanje!

 

Kreme za brijanje su prepune maziva za zaštitu kože koja pomažu vašem brijaču da klizi po licu i pomažu vam da zadržite hidrataciju dok se brijete. Kada je vlas hidrirana, ona omekša i omogućava brijaču da lakše klizi kroz nju. To može dovesti do manjeg povlačenja, manjeg trenja a samim tim i manje iritacije kože.