Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.6.2024.

gift card

Maxi znak pažnje koji će svakoga obradovati!

Maxi Poklon kartica važi u bilo kojoj Maxi, Shop&Go, Tempo i Mega Maxi prodavnici i koristi se kao sredstvo za plaćanje računa. Raspoloživi iznos se ne mora iskoristiti odjednom, već se poklon kartica može koristiti više puta, dokle god ima dovoljno sredstava za plaćanje na njoj. Poklon kartica se može dopunjavati u minimalnom iznosu od 1.000 RSD i maksimalnom do 20.000 RSD, ali sredstva sa ove kartice se ne mogu zameniti za gotov novac. 

Poklon kartica nije personalizovana, može je koristiti bilo ko u posedu i nije potrebno ispisivanje ili bilo kakvo otkrivanje ličnih podataka prilikom korišćenja. Poklon kartica važi godinu dana od prve uplate sredstava na nju, a u slučaju njenog gubitka ili krađe ne može se tražiti povrat novca. Preostali iznos sredstava na poklon kartici može se proveriti na kasama bilo koje Maxi, Shop&Go, Tempo i Mega Maxi prodavnice.