Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 08.10.2023.

gift card

Maxi znak pažnje koji će svakoga obradovati!

Maxi Poklon kartica važi u bilo kojoj Maxi, Shop&Go, Tempo i Mega Maxi prodavnici i koristi se kao sredstvo za plaćanje računa. Raspoloživi iznos se ne mora iskoristiti odjednom, već se poklon kartica može koristiti više puta, dokle god ima dovoljno sredstava za plaćanje na njoj. Poklon kartica se može dopunjavati u minimalnom iznosu od 1.000 RSD i maksimalnom do 20.000 RSD, ali sredstva sa ove kartice se ne mogu zameniti za gotov novac. 

Poklon kartica nije personalizovana, može je koristiti bilo ko u posedu i nije potrebno ispisivanje ili bilo kakvo otkrivanje ličnih podataka prilikom korišćenja. Poklon kartica važi godinu dana od prve uplate sredstava na nju, a u slučaju njenog gubitka ili krađe ne može se tražiti povrat novca. Preostali iznos sredstava na poklon kartici može se proveriti na kasama bilo koje Maxi, Shop&Go, Tempo i Mega Maxi prodavnice.

Za nabavku Maxi Poklon kartica kao i za više informacija o poklon

karticama, kontaktirajte našeg predstavnika prodaje putem e-mail

adrese: stefan.damjanovic@delhaize.rs

 

Ponovi porudžbinu i napuni korpu jednim klikom