Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000RSD. Unesi kod BZZZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 12.6.2024.

Find Your Place @Delhaize - oglas
Kompanija Delhaize Serbia objavljuje konkurs za program praksi Find Your Place @Delhaize za sve diplomce koji žele da se usavršavaju i svoju karijeru grade u maloprodaji!
 
Konkurs je otvoren od 23. septembra do 23. oktobra, a kroz proces selekcije biće izabrano petnaestoro polaznika buduće generacije programa Find Your Place @Delhaize koji će imati priliku da sa našim timom započnu svoje profesionalne karijere. Prijavite se na: https://posao.delhaize.rs/
 
O programu
 
Find your place @Delhaize je jedan od programa za mlade talente koji Delhaize Serbia realizuje svake godine i kroz koji diplomci imaju priliku da se upoznaju sa kompanijom i njenim poslovanjem, kao i da se usavršavaju u skladu sa svojim fakultetskim usmerenjima i ličnim preferencama.
 
Uslov za kandidate je da su završili osnovne akademske studije i imaju maksimum godinu dana radnog iskustva. Takođe, neophodno je da kandidati dobro poznaju engleski jezik, rad u MS Office paketu, imaju razvijene komunikacione veštine, sposobnost rešavanja problema, spremnost za timski rad i multitasking. Kompanija Delhaize Serbia će na osnovu ovih kriterijuma odabrati petnaestoro polaznika koji će imati priliku da ’’pronađu svoje mesto u Delhaize Serbia’’.
 
Faza I - Svoj razvojni put kroz program kandidati započinju u Sektoru operacija (Maloprodaja) i prvih nedelju dana provode u svakom od naših formata - Maxi, Tempo i Shop&Go, kao i nedelju dana na terenu kroz direktan rad sa Distrikt menadžerom. Cilj ove faze programa jeste upoznavanje sa osnovama poslovanja naše kompanije.
 
Faza II – U toku narednih pet meseci polaznici dobijaju priliku da “pronađu svoje mesto” kroz stručno usavršavanje u jednom od sektora kompanije, a u skladu sa svojim afinitetima. Svaki od polaznika imaće svog zvaničnog mentora, ali i buddy – a, koji će biti tu da svakodnevno radi na razvoju svakog od polaznika.
 
Tokom ovog perioda, pored svakodnevnih radnih zadataka, polaznici će proći kroz set Soft Skills treninga u organizaciji našeg tima za edukaciju i razvoj zaposlenih.
 
Takođe, polaznici će u okviru različitih timova raditi na dodeljenim projektnim zadacima koje će na kraju programa predstaviti liderima kompanije. Cilj programa Find Your Place @Delhaize je da se svi polaznici aktivno pripremaju za svoje profesionalne karijere, kao i da se u skladu sa performansama i potencijalom koje pokažu, kao i našim kompanijskim potrebama, po završetku programa priključe našem timu.  
 
Oblasti u kojima polaznici programa imaju priliku da se usavršavaju su:
Category menadžment, Finansije i računovodstvo, Tehničko održavanje, Lanac snabdevanja, Strateški Marketing, Korporativne komunikacije i Ljudski resursi.
 
Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti do 23. oktobra na linku: https://posao.delhaize.rs/
 
Dođite da zajedno stvaramo bolji osećaj kupovine!