• Pažljivo biramo i brinemo o svežini proizvoda
  • Asortiman od preko 15.000 artikala
  • Cene i promocije iste kao u Maxi radnjama
  • Besplatna dostava u terminu koji sami birate
  • Brza kupovina
  • Spiskovi  

DORUČKUJ KAO KRALJ, RUČAJ KAO PRINC, A VEČERAJ KAO PROSJAK.


Maxi ti poručuje da je Doručak obavezan. Neka tvoj svaki dan počne dobrom energijom, koja će te pokrenuti u nove pobede.  Nema više izgovora da za doručak nemamo vremena i  da ga je teško spremiti. Probudi se 5 minuta ranije, preskoči selfi, poziv, frket, ali nemoj doručak.
 

Maxi ti daje daje ideju za energtski bogat i ukusan obrok, koji se jako brzo sprema. To je sendvič sa Zlatiborac sendvič salamom, ajvarom Bakina Tajna i Tonus hlebom.
 
Ova tri proizvoda možeš jesti u kombinaciji ili posebno, u skladu sa tvojim finim ukusom.

Prijatno! 
 
Vaš Maxi!
 

ZLATIBORAC

U Zlatiborcu, porodičnoj kompaniji koja je modernizacijom prešla put od male manufakturne proizvodnje do lidera u proizvodnji trajnih suvomesnatih proizvoda, kvalitet predstavlja temelj poslovanja.
 
Kompanija je nastala očuvanjem vekovne tradicije sušenja i dimljenja mesa koja je otpočela 1885. godine, u nesvakidašnjem ambijentu zlatiborskog sela Mačkat. U susretu vetrova Mediterana, Alpa i Karpata, na dimu bukovog drveta nastaju autentični suvomesnati delikatesi prepoznatljive arome.
 
Ono što Zlatiborac proizvode čini jedinstvenim jesu geografsko područje, tradicionalne recepture koje su transformacijom podignute na nivo industrijske proizvodnje, uz očuvanje izvornih postulata, ali i sušenje mesa na dimu suve bukovine.
 
Na tržištu Zlatiborac posluje posredstvom dve različite kategorije proizvoda, trajni i polutrajni suvomesnati proizvodi. Bogat asortiman trajnih suvomesnatih proizvoda čine četiri osnovne grupe: pršute i pečenice, kobasice i salame, tanka slanina i čvarci i mast. Polutrajni suvomesnati proizvodi objedinjuju čak 30 proizvoda, a čine je sledeće grupe proizvoda: viršle, šunke i parizeri, kobasice za pečenje i kuvanje, kao i dimljeni polutrajni proizvodi.
 
Najsavremenija tehnika ukrštena s tradicionalnim metodama daje finalni proizvod koji je lako prepoznatljiv po specifičnom mirisu i ukusu.
 

UKUS LETA U ZLATIBORAC SENDVIČIMA

U današnje vreme, varijacije na temu sendviča su bezbrojne. Neka glavna zvezda vašeg sendviča bude Zlatiborac sendvič salama, a mi vam dajemo savete da vaš sendvič sačuva sve bitne ukuse i sastojke.
 
Razne vrste hlebova i peciva se pune najčešće sa raznim vrstama šunke, sendvič salama, tanke slaninice, pa do kobasica, viršli i ostalih mesnih prerađevina. 
 
Naravno, salate, povrće i sirevi su nezaobilazni sastojak svakog sendviča. Ukoliko još uvek ne možete da se odlučite koji je vaš omiljeni sendvič, probajte i druge kombinacije sastojaka, a recepte za nove ideje pogledajte u našim predlozima recepata.
 
Svakako da nema jednog recepta koji bismo mogli proglasiti najboljim za sendvič. Sve zavisi od ličnog ukusa. Međutim, vrlo je važno da se pridržavate osnovnih pravila kada pravite svoj „najbolji“ sendvič. 
 

1. Jači mirisi su uvek bolji 
Sastojci kao što su pikantna Zlatiborac sendvič salama, Zlatiborac mortadela ili neki jači sir, uvek će učiniti i sam ukus sendviča intenzivnijim. Naime, hleb je neutralnog ukusa i umanjuje sve ostale ukuse. 
 
2. Salata ili lisitići sira idu na vrh
Jači ukusi uvek idu na dno kako bi hleb upio i miris i ukus, a listiće salate i sira stavite uvek na vrh, preko ostalih sastojaka. 
 
3. Puter ili margarin je obavezan
Ukoliko ne želite da vam sendvič bude gnjecav, obavezno premažite donji deo hleba puterom ili margarinom, jer će on stvoriti vodootporni sloj koji neće dozvoliti sokovima iz namaza ili nadeva da prodru u hleb. 
4. Namaz mora da bude vlažan
Ukoliko želite da osetite ukuse svih omiljnih sastojaka, namaz ili sos moraju da budu vlažni, jer se jedino tako ukusi prenose do receptora na jeziku, kojima osećamo različite ukuse. 
 
Ako primenite ove savete, svaki vaš sledeći Zlatiborac sendvič biće najbolji!
 

BAKINA TAJNA

Razvoj brenda Bakina Tajna započeo je 2003. godine. U duhu tradicionalne kuhinje naših baka, proizvodi Bakina Tajna pripremaju se na domaći, prirodan način trudeći se da sačuvamo ono najbolje iz plodova prirode. Voće i povrće bere se ručno, a tajna pripreme je u krčkanju odnosno, sporom kuvanju na niskim temperaturama čime se čuvaju hranljiva svojstva plodova. Koriste se isključivo prirodni sastojci, bez dodavanja konzervansa, veštačkih boja i aroma, a rezultat su slasni, ukusni i zdravi proizvodi Bakine Tajne koji su osvojili potrošače u preko 28 zemalja.

Ajvari (Domaća zimnica)

Samo najbolje paprike postaju deo tajne naših ajvara. Pažljivo pečena, oljuštena i seckana paprika u ajvaru Bakina Tajna u potpunosti čuva sva svoja aromatična i hranjiva svojstva, jer joj se ne dodaju šećeri, konzervansi i aditivi. Ajvari Bakina Tajna su specijalitet u kojem se uživa, pripremljena od strane pravih majstora, ulepšaće vam dan.

Dodaj u spisak za kupovinu
Izgleda da još nemate spisak za kupovinu. Kliknite na dugme ispod da biste kreirali novu.
Ovaj proizvod je već uključen u ovaj spisak
Proizvod dodat u spisak