Maxi logoMaxi logo

undefined

Po kategoriji

Po temi

Zatvori
Domestos
Odaberite termin za isporuku ili preuzimanje sada
VREME JE DA SE OBRAČUNATE SA BAKTERIJAMA!

Nikada niste previše daleko od bakterija, jer se one kriju i u vašoj WC šolji. Vreme je da objavite rat bakterijama i pokažete im ko je glavni! 
 
DOMESTOS UNIVERZALNO SREDSTVO
 
Domestos Extended Power gusti dezinficijens izbeljivač uništava čak i najotpornije mikrobe, uključujući bakterije, gljivice, spore i viruse.
Bakterije, pazite se!
Superiorna gustina
Dugotrajniji efekat
 
Uputstvo za upotrebu:

Nerazređen - za dezinfekciju i dugotrajnu zaštitu od mikroorganizama:
– WC šolja: sipati ispod ivice šolje (otprilike 80 ml) i ostaviti da deluje oko 30 minuta kako bi uništio bakterije, viruse, gljivice i spore. Za optimalnu dugotrajnu zaštitu od kamenca i mikroorganizama koristiti proizvod barem jednom dnevno.
– Kuhinjske/kupatilske cevi (sudopera, kada, tuš kabina): sipati sredstvo u odvodne cevi kako biste ih dezinfikovali i uklonili neprijatan miris (vodeći računa da ne dođe u kontakt sa površinama koje dolaze u kontakt sa hranom i pićem). Ostaviti da deluje oko 30 min i temeljno isprati.
Razređen- za dezinfekciju: 
– Podovi i radne površine (koje ne dolaze u kontakt sa hranom i pićem): sipati 180 ml Domestosa na 5 litara vode. Isperite posle 60 minuta, za sjajne i dezinfikovane površine. Nerazređen ne koristiti za čišćenje podova.
– Krpe i sunđeri (koji ne dolaze u kontakt sa hranom i pićem) – sipati 90 ml Domestosa na 5 litara vode radi natapanja - 60 minuta.
 
Razređen - za izbeljivanje:          
– Za dezinfekciju i izbeljivanje belog veša: sipati 20 ml Domestosa na 5 litara hladne vode i ostaviti tokom noći da se natopi. Isprati posle upotrebe. 
 
Bezbedno koristi biocidni proizvod. Pre korišćenja pročitaj etiketu i podatke o proizvodu.
 
DOMESTOS WC GEL

Domestos Power Fresh WC gelovi imaju Multi Jet mlaznicu koja omogućava proizvodu da dopre čak i do teško dostupnih mesta. Power Fresh ubija bakterije, uništava kamenac i nečistoće, a ujedno stvara moćni štit koji sprečava nastajanje okorele prljavštine.
Uklanja okorelu prljavštinu
Štiti između čišćenja
Bolja pokrivenost teško dostupnih mesta
 
Uputstvo za upotrebu:  Odviti poklopac i naneti gel ravnomerno ispod ivice WC šolje; ostavite da deluje, povucite vodu i koristite četku ako je potrebno. Za najbolje rezultate, ostavite da deluje najmanje 30 minuta.
 
Domestos Zero Limescale WC gel je sredstvo za čišćenje WC šolje čija jedinstvena formula uklanja kamenac i uništava mikrobe koji se nalaze u njemu. Vezuje se za vertikalne površine čak i ispod nivoa vode.
 
Uputstvo za upotrebu:  Naneti nerazređenu tečnost ravnomerno ispod ivice WC šolje (otprilike 70 ml). Ostavite da deluje oko 30 minuta kako bi uništila kamenac i mikrobe. Ukoliko je potrebno, koristite četku. Za tvrdokornu prljavštinu, ponovite proces ukoliko je potrebno. Koristiti kao dezinficijens samo unutar WC šolje apliciranjem nerazređenog proizvoda.

DOMESTOS OSVEŽIVAČ WC ŠOLJE
 
Domestos Power 5 Osveživač za WC šolju pruža superiornu efikasnost pri svakom ispiranju. Ovaj moćni osveživač je obogaćen ne samo jednim, već sa 5 ključnih benefita za efikasno čišćenje. Sa svakim povlačenjem vode Power 5 stvara bogatu penu, sprečava nastanak kamenca, uklanja prljavštinu, čini WC šolju blistavom i ostavlja svež i dugotrajan miris.
Bogata pena
Prevencija stvaranja kamenca
Dugotrajan miris
Sjaj
Uklanjanje prljavštine
 
Upotreba: Okačite osveživač na ivicu WC šolje, vodeći računa da se nalazi na protoku vode. Pri zameni bacite preostale komade u korpu za otpatke i postavite novi osveživač, Pažljivo operite ruke nakon dodirivanja proizvoda.