Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 26.11.2023.

Domestos
VREME JE DA SE OBRAČUNATE SA BAKTERIJAMA!

Nikada niste previše daleko od bakterija, jer se one kriju i u vašoj WC šolji. Vreme je da objavite rat bakterijama i pokažete im ko je glavni! 
 
DOMESTOS UNIVERZALNO SREDSTVO
 
Domestos Extended Power gusti dezinficijens izbeljivač uništava čak i najotpornije mikrobe, uključujući bakterije, gljivice, spore i viruse.
Bakterije, pazite se!
Superiorna gustina
Dugotrajniji efekat
 
Uputstvo za upotrebu:

Nerazređen - za dezinfekciju i dugotrajnu zaštitu od mikroorganizama:
– WC šolja: sipati ispod ivice šolje (otprilike 80 ml) i ostaviti da deluje oko 30 minuta kako bi uništio bakterije, viruse, gljivice i spore. Za optimalnu dugotrajnu zaštitu od kamenca i mikroorganizama koristiti proizvod barem jednom dnevno.
– Kuhinjske/kupatilske cevi (sudopera, kada, tuš kabina): sipati sredstvo u odvodne cevi kako biste ih dezinfikovali i uklonili neprijatan miris (vodeći računa da ne dođe u kontakt sa površinama koje dolaze u kontakt sa hranom i pićem). Ostaviti da deluje oko 30 min i temeljno isprati.
Razređen- za dezinfekciju: 
– Podovi i radne površine (koje ne dolaze u kontakt sa hranom i pićem): sipati 180 ml Domestosa na 5 litara vode. Isperite posle 60 minuta, za sjajne i dezinfikovane površine. Nerazređen ne koristiti za čišćenje podova.
– Krpe i sunđeri (koji ne dolaze u kontakt sa hranom i pićem) – sipati 90 ml Domestosa na 5 litara vode radi natapanja - 60 minuta.
 
Razređen - za izbeljivanje:          
– Za dezinfekciju i izbeljivanje belog veša: sipati 20 ml Domestosa na 5 litara hladne vode i ostaviti tokom noći da se natopi. Isprati posle upotrebe. 
 
Bezbedno koristi biocidni proizvod. Pre korišćenja pročitaj etiketu i podatke o proizvodu.
 
DOMESTOS WC GEL

Domestos Power Fresh WC gelovi imaju Multi Jet mlaznicu koja omogućava proizvodu da dopre čak i do teško dostupnih mesta. Power Fresh ubija bakterije, uništava kamenac i nečistoće, a ujedno stvara moćni štit koji sprečava nastajanje okorele prljavštine.
Uklanja okorelu prljavštinu
Štiti između čišćenja
Bolja pokrivenost teško dostupnih mesta
 
Uputstvo za upotrebu:  Odviti poklopac i naneti gel ravnomerno ispod ivice WC šolje; ostavite da deluje, povucite vodu i koristite četku ako je potrebno. Za najbolje rezultate, ostavite da deluje najmanje 30 minuta.
 
Domestos Zero Limescale WC gel je sredstvo za čišćenje WC šolje čija jedinstvena formula uklanja kamenac i uništava mikrobe koji se nalaze u njemu. Vezuje se za vertikalne površine čak i ispod nivoa vode.
 
Uputstvo za upotrebu:  Naneti nerazređenu tečnost ravnomerno ispod ivice WC šolje (otprilike 70 ml). Ostavite da deluje oko 30 minuta kako bi uništila kamenac i mikrobe. Ukoliko je potrebno, koristite četku. Za tvrdokornu prljavštinu, ponovite proces ukoliko je potrebno. Koristiti kao dezinficijens samo unutar WC šolje apliciranjem nerazređenog proizvoda.

DOMESTOS OSVEŽIVAČ WC ŠOLJE
 
Domestos Power 5 Osveživač za WC šolju pruža superiornu efikasnost pri svakom ispiranju. Ovaj moćni osveživač je obogaćen ne samo jednim, već sa 5 ključnih benefita za efikasno čišćenje. Sa svakim povlačenjem vode Power 5 stvara bogatu penu, sprečava nastanak kamenca, uklanja prljavštinu, čini WC šolju blistavom i ostavlja svež i dugotrajan miris.
Bogata pena
Prevencija stvaranja kamenca
Dugotrajan miris
Sjaj
Uklanjanje prljavštine
 
Upotreba: Okačite osveživač na ivicu WC šolje, vodeći računa da se nalazi na protoku vode. Pri zameni bacite preostale komade u korpu za otpatke i postavite novi osveživač, Pažljivo operite ruke nakon dodirivanja proizvoda.