Za porudžbine iznad 3.500 RSD dostava samo 199 RSD
Dostava u vremenskim okvirima od 2h
Na teritoriji Beograda i Novog Sada
Širok asortiman
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000 rsd na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5000 rsd. Unesi kod RGMF1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu i Novom Sadu do 26.11.2023.

Domaće Omega-3 pile
Poslednjih godina svakodnevno slušamo o važnosti određenih namirnica u ishrani o kojima ranije nismo puno govorili, niti znali. Kao svetski trend, sve češće se u fokus stavljaju proizvodi koji su dobar izvor omega-3 kiselina. Prateći trendove i potrebe naših potrošača, s ponosom vam predstavljamo novi proizvod u ponudi Maxi Mesare – Domaće Omega-3 pile dobijeno posebnim režimom ishrane bez upotrebe antibiotika!
 
Brojne studije u svetu su potkrepile pretpostavke o značaju ovih kiselina na doprinos održavanja normalnog nivoa holesterola u krvi i drugih zdravstvenih parametara ,a da ovo važi i za naše domaće omega 3 pile potvrdio je tim eksperata.
 
Od sada, samo kod nas, možete pronaći meso besprekornog kvaliteta i poboljšanog odnosa n-6/n-3 masnih kiselina za vas i vašu porodicu.

Potvrde kvaliteta od strane eksperata sa Medicinskog, Veterinarskog i Farmaceutskog falkuteta možete preuzeti
ovde.
 
Domace omega pile NP
nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
1.8 Kg
389,99 RSD/kilogram
701,98 RSD
7506691