Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.6.2024.

Dijaspora

Uz Maxi online ne postoje granice!


Ukoliko živite u inostranstvu, a želeli biste da svojoj rodbini ili prijateljima pošaljete paket iz Maxi supermarketa, možete to uraditi tako što ćete gde god sa se nalazite napraviti porudžbinu na maxi.rs i platiti je online platnom karticom, a mi ćemo je isporučiti u Beograd na naznačenu adresu.

Treba da znate:

•    REGISTRACIJA - Da biste napravili porudžbinu na maxi.rs, najpre je potrebno da se registrujete. Registracija je jednostavna i traje nekoliko minuta. Link za registraciju se nalazi ovde.


•    KONTAKT TELEFON - Prilikom kreiranja porudžbine, neophodno je da ostavite broj mobilnog telefona pri čemu se prihvataju samo brojevi srpskih operatera sa prefiksom 3816. Tom prilikom će vam na naznačeni broj telefona stići SMS sa kodom za verifikaciju koji je potrebno da unesete. Ukoliko ne raspolažete sa srpskim brojem mobilnog telefona, savetujemo da navedete broj telefona osobe kojoj ide isporuka koja bi vam izdiktirala kod koji dobije putem SMS-a. Ovaj postupak je neophodan samo jenokratno, prilikom prvog poručivanja, a svaka naredna porudžbina će biti moguća bez ove verifikacije. Broj koji budete naveli u svom profilu će dalje služiti kao kontakt telefon prilikom isporuka, kao i prilikom mogućeg kontaktiranja radi dogovora oko zamenskih artikala.


•    TERMINI ZA ISPORUKU - Ispruke se vrše svakim danom u 6 različitih termina pri čemu sami birate termin za isporuku koji vam najviše odgovara.


•    MAPA DOSTAVE - Dostava se vrši samo na teritoriji Beograda, a mapa dostave obuhvata većinu beogradskih opština. Mapu dostave možete pogledati ovde.


•    VREDNOST PORUDŽBINE- Minimalna vrednost porudžbine je 2000 rsd. Dostava za porudžbine preko 3000 rsd se ne naplaćuje, dok trošak dostaveza korpe u vrednosti od 2000 rsd do 3000 rsd iznosi 200 rsd.


•    NAČINI PLAĆANJA - Na raspolaganju su vam plaćanje pouzećem gde se porudžbina plaća prilikom dostave gotovinom ili platnim karticama i online plaćanje platnim karticama gde se plaćanje vrši prilikom samog poručivanja. Platne kartice koje se prihvataju su: Visa, Master, Maestro i Dina. Prilikom online plaćanja, biće vam rezervisan iznos koji je 5% veći od poručene vrednosti. Nakon što se poružbina pripremi, biće vam naplaćen iznos pripremljene porudžbine, a razlika između rezervisane vrednosti i pripremljene vrednosti će biti oslobođena i vraćena na stanje vašeg računa. 

 

Ukoliko imate dodatne nedoumice oko online kupovine na maxi.rs, potražite odgovore na svoja pitanja u sekciji Često postavljana pitanja, obratite nam se putem email adrese maxionline@delhaize.rs ili kontaktirajte naš korisnički centar pozivom na broj 08003537030.

Započnite kupovinu