Dostava u vreme koje odabereš
Poruči do 21h za sledeće jutro
Donosimo teške artikle do tvojih vrata
Dodatni popusti za online kupovinu
Preskoči link
Maxi logoMaxi logo

Dobro došli

Moja stranica
0

Maxi Online novim kupcima poklanja 1000RSD na prvu online kupovinu u minimalnoj vrednosti od 5500RSD. Unesi kod QVMZ1000 i ostvari popust! Promo kod se može iskoristiti za dostavu u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu do 30.6.2024.

Čuvajte sebe jer tako čuvamo jedni druge
Kao odgovorna kompanija, od početka smo prepoznali da u borbi protiv virusa, svako od nas može i mora dati svoj doprinos. Pravi primer jesu naši zaposleni koji svakog dana vredno i posvećeno obavljaju svoj posao uprkos svemu. Njihov trud i zalaganje prepoznali su naši dobavljači i partneri, ali i naši kupci koji su ih nagradili velikim strpljenjem i podrškom. Naše prodavnice će i dalje biti otvorene za vas u periodu pred nama. Informišite se i dobro isplanirajte svoju kupovinu.
Kako bismo našim vrednim kolegama olakšali posao, vama kupovinu i zajedno ostali zaštićeni važno je da vodimo računa o sebi, jer tako vodimo računa i jedni o drugima.
Naši zaposleni su nam podjednako važni kao i naši potrošači, stoga smo preuzeli niz sigurnosnih mera kako bismo sprečili širenje infekcije u našim radnjama.
Takođe, želimo da naše drage potrošače podsetimo da je pored mera zaštite u ovom trenutku važno ostati i solidaran. Apelujemo da ne pravite zalihe i poštujete propisane količine artikala koje smete da kupite kako bi bilo svega, za sve. Kao što je Maxi uvek tu za vas.