• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Chili con carne
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • 2 ком. белог лука
  • 100 г црног лука
  • 5 г чили праха
  • 800 г црвеног пасуља
  • 8 ком. љуте паприке
  • 500 г млевеног меса
  • 100 г паприке
  • 800 мл парадајз соса
  • 3 г шећера
  • 5 г соли
Chili con carne
Припрема

Isecite luk i papriku. Pomešajte četiri kašičice soli i četiri kašičice čili paprike. Dinstajte crni i beli luk na malo ulja. Kada postane staklast, dodajte mleveno meso, promešajte i začinite, pa dinstajte dok meso ne dobije rumenu boju. Dodajte papriku, začinite i dinstajte još 10 minuta. Dodajte sos od paradajza, kašičicu šećera, kuvajte dva minuta, ubacite samlevene čili papričice, promešajte i dinstajte još 30 minuta uz povremeno mešanje. Dodajte isceđeni crveni pasulj iz konzerve i dinstajte još 10 minuta uz mešanje. Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак