• Пажљиво бирамо и бринемо о свежини производа
  • Асортиман од преко 15.000 артикала
  • Цене и промоције исте као у Макси радњама
  • Бесплатна достава у термину који сами бирате
  • Брза куповина
  • Спискови  
Назад

Средње
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Викенд оброк
  • Сезона: Све сезоне

Састојци

- 4 Порције +
  • 3 ком. бибера
  • 3 г соли
  • 1000 г бифтека
  • 300 г шампињона
Припрема

Pecite meso na vrelom suvom tiganju po dva minuta sa obe strane. Posolite i pobiberite meso pa zagrejte rernu na 125 stepeni. Pecite ga sat vremena i po završetku pečenja umotajte u foliju. Za to vreme izdinstajte crni luk, potom dodajte šampinjone ili neke druge pečurke. Kada se izdinstaju, posolite ih i pobiberite. Servirajte meso sa pečurkama i uživajte u ovom obroku! Prijatno!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак