• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Шницле са сосом од горгонзоле и аспарагуса

Тешко
Висок
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Пролеће,Лето

Пошаљи овај рецепт

Шницле са сосом од горгонзоле и аспарагуса
Тешко
Висок
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 200 г горгонзола сира
  • бибера
  • 50 мл белог вина
  • 400 г шпаргли
  • 20 мл маслиновог уља
  • со
  • 500 г шницли
Шницле са сосом од горгонзоле и аспарагуса
Припрема

Isecsite šnicle, posolite ih, pobiberite i prelijte maslinovim uljem. Dodajte malo belog vina i poklopljeno dinstajte na niskoj temperaturi. Kada tečnost ispari, dodajte još malo belog vina i nastavite dinstanje sve dok ne potrošite belo vino, a meso bude spremno. Isecite gorgonzolu ili sir po vašem izboru i preko dodajte kuvani asparagus. Uživajte!

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак