• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Лесковачка кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Роштиљ
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Шиш ћевап
Средње
Средњи
Више од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 3 Порције +
  • бибера
  • 1 ком. љутe паприкe
  • 500 г свињског филеа
  • со
Шиш ћевап
Припрема

Isecite meso na kockice. Posolite ga i pobiberite po ukusu i dodajte ljutu papričicu. Promešajte meso u činiji kako bi se svi sastojci proželi i neka odstoji nekoliko sati ili preko noći. Meso poređajte na ražnjiće. Neka odstoje još neko vreme dok ne raspalite vatru na roštilju ili dok se ne zagreje gril tiganj. Stavite ih na jaku vatru, potom je smanjite, a ako pečete na roštilju, premestite je na deo roštilja na kojem je niža temperatura i polako pecite. Okrećite povremeno, da meso bude pečeno sa svake strane, ali pazite da ga ne prepečete jer šiš ćevap treba da bude sočan.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак