Чорба од печурака
Хвала на оцени
An error occurred[CP]
Већ сте оценили овај рецепт
- Јела: Супа/чорбе
- Кухиња: Интернационална кухиња
- Дијета: Вегетаријански
- Јело: Ручак
- Прилика: Рецепт за сваки дан
- Сезона: Све сезоне
Састојци
Ово је рецепт за 4 особе.
- 30 г брашна
- 25 мл маслиновог уља
- бибера
- 500 г печурака
- со
Чорба од печурака

Припрема
Pola kilograma pečuraka dobro operite. Isecite ih na režnjeve, a ako su sasvim sitne, možete ih upotrebiti i cele. Stavite ih u šerpu, dodajte dve kašike maslinovog ulja i 1 l vode. Kada se skuvaju i omekšaju, dodajte dve kašike brašna razmućenog u hladnoj vodi. Posolite i pobiberite po želji. Ova čorba se služi hladna.
Хвала што сте штампали овај рецепт. Надамо се да сте задовољни и не заборавите да се вратите на нашу веб страницу и потражите још лепих рецепата.
Пошаљи овај рецепт