• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Низак
Мање од 30 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Супа/чорбе
  • Кухиња: Европска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Чорба од белог лука
Лако
Низак
Мање од 30 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 2 ком. црног лука
  • 1 ком. бибера
  • 15 ком. белог лука
  • 80 г маслаца
  • 5 г мешавине зачина
  • 20 мл маслиновог уља
  • 200 мл неутралне павлаке
  • 50 г пармезана
  • 1 ком. пилеће супе
  • со
Чорба од белог лука
Припрема

У блендеру измиксујте црни и бели лук. У дубљи лонац сипајте маслиново уље, мешавину лука и динстајте га два-три минута. Додајте маслац, динстајте још минут-два. Потом залијте лук пилећом супом и неутралном павлаком. Када чорба проври, кувајте је још 10 минута на ниској температури. Штапним миксером израдите чорбу. Сервирајте је уз рендани пармезан и крутоне.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак