• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Чорбаст пасуљ са сланином и кобасицом

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Супа/чорбе
  • Кухиња: Српска кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Вечера
  • Прилика: Рецепт за сваки дан
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Чорбаст пасуљ са сланином и кобасицом
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 40 г брашна
  • 1 ком. бибера
  • 1 ком. црног лука
  • 4 ком. белог лука
  • мешавине зачина
  • 500 г пасуља
  • 2 ком. першуна
  • со
  • 250 г сланине
  • 10 г алевe паприке
  • 250 г сувих кобасица
  • 2 ком. шаргарепе
  • 40 мл уља
Чорбаст пасуљ са сланином и кобасицом
Припрема

У дубљем лонцу испржити црни и бели лук на мало уља. Додајте на колутове исечене шаргарепу и паштрнак. Након два-три минута додајте и пасуљ, исечену сланину и кобасице. Налијте поврће и месо са 3 л воде. Додајте мешавину зачина, со, бибер, слатку алеву паприку и кувајте на нижој температури око 50 минута. Припремите запршку од уља, брашна и алеве паприке, те додаје пасуљу.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак