• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Лако
Низак
Мање од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Десерт
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Дезерт
  • Прилика: Zabava
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Чоколадни суфле
Лако
Низак
Мање од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 6 Порције +
  • 100 г црне чоколаде
  • 120 г чоколадне глазуре
  • 10 г густина
  • 3 ком. јаја
  • 30 г маслаца
  • 10 мл уља
  • 20 мл млека
  • 200 мл слатке павлаке
Чоколадни суфле
Припрема

Одвојте жуманца од беланаца. Умутите беланца са густином и млеком у чврст снег. Потом додајте чоколадну глазуру и растопљени маслац, а затим и жуманца умућена са шећером. Модле калупа за мафине премажите уљем, те у њих сипајте чоколадну смесу за суфле. Водите рачуна да модле не треба да буду напуњене до врха смесом јер ће суфле током печења удвостручити свој волумен. Суфле пеците на 180 степени 15 минута. Сервирајте их уз чоколадну глазуру и умућену слатку павлаку.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак