• Проналажење продавнице
  • Избор језика
    CP
    • SR
Назад

Средње
Средњи
Више од 60 мин

Хвала на оцени

An error occurred[CP]

Већ сте оценили овај рецепт

  • Јела: Главно јело
  • Кухиња: Интернационална кухиња
  • Дијета: Класик
  • Јело: Ручак
  • Прилика: Гурмански оброк
  • Сезона: Све сезоне

Пошаљи овај рецепт

Чили кон карне
Средње
Средњи
Више од 60 мин

Молимо попуните сва обавезна поља да бисте наставили (*)

Састојци

- 4 Порције +
  • 1 ком. бибера
  • 1 ком. целера
  • 1 ком. паприке
  • 100 г црвеног лука
  • 3 ком. белог лука
  • 5 г чили праха
  • 2 ком. феферона
  • 400 г парадајза из конзерве
  • 500 г јунећег млевеног меса
  • 500 г пасуља
  • 5 г алевe паприке
  • 1 ком. пилеће супе
  • со
  • 1 ком. шаргарепе
  • 10 мл уља
Чили кон карне
Припрема

У дубљем лонцу динстајте на мало уља ситно сецкани црни и бели лук око 10 минута, док лук не добије стакласту боју. Потом додајте месо, исецкан целер и шаргарепу, чили, на колутове исечену паприку и алеву паприку. Промешајте и динстајте још пет минута. Затим сипајте парадајз, скувани пасуљ и пилећу супу. Ово традиционално мексичко јело кувајте још 40 минута на тихој ватри уз повремено мешање. Чили послужите топао са црним хлебом и феферонама – за оне који желе да осете праву мексичку љутину.

Додај у списак за куповину
Изгледа да још немате листу за куповину. Кликните на дугме испод да бисте креирали нову.
Овај производ је већ укључен у овај списак
Производ додат у списак